fbpx

România în carantină, iar unii clujeni umblă beți cu mașinile

Autoritățile nu mai știu cum să-i țină pe oameni în case, s-a scos armata în stradă, iar unii continuă să se deplaseze beți cu mașinile. Fenomenul băutului la volan nu se oprește nici în vremea pandemiei. Doi șoferi au fost prinși în județul Cluj în 24 de ore.

Unul a fost oprit de poliție în Gherla.

”La data de 27 martie a.c., în jurul orei 01.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipului Gherla au depistat un conducător auto de 37 de ani, din comuna Bonțida, județul Cluj, în timp ce se deplasa pe strada Dejului din municipiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj

Iar un tână a fost prins beat la volan în comuna Baciu:

”La data de 26 martie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 3 Poliție Rurală Baciu, au depistat un conducător auto de 26 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe strada Transilvaniei, din comuna Baciu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a reieșit concentrația de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. La unitatea medicală, bărbatul a refuzat prelevarea mostrelor biologice.

În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.”, arată IPJ Cluj.

 

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina