fbpx

Registrul Comerțului Cluj s-a mutat în ”casă” nouă. Casa Învățătorului

Registrul Comerțului Cluj s-a mutat recent din clădirea de pe strada Iașilor în clădirea cunoscută de clujeni ca și Casa Învățătorului sau ”clădirea roșie”.

Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Cluj s-a mutat aproape de Tribunal, în Piața Ștefan cel Mare nr.4. Adresa a fost actualizată pe site-ul Oficiului Național al Registrului Comerțului, dar în Google apare tot pe strada Iașilor nr.14. De altfel, mutarea a fost anunțată doar printr-un afiș la fostul sediu.

Registrul Comerțului este acum într-un spațiu închiriat de la Sindicatul Liber al Învățământului Preuniversitar Clujean. Contactat de Clujust, directorul Registrului, Dorin Deac, a precizat că și fostul sediu era închiriat, iar mutarea s-a produs pentru că prețul este mai avantajos, suprafața mai mare, iar condițiile mai bune. ”Totul este nou aici, suntem foarte încântați”, a spus Deac.

Avocații se bucură de această mutare pentru că acum Registrul Comerțului este mai aproape de zona Palatului de Justiție și pot ajunge ușor pe jos, iar pe strada Iașilor se găseau cu greu locuri de parcare.

Odată cu Registrul s-au mutat și vânzătorii ambulanți de ștampile care stau la poarta instituției.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina