fbpx

Rareș Bogdan despre tăierea pensiilor speciale: ”cui nu îi convine, să plece din sistem!”

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a răbufnit, la România TV, cu privire la tăierea pensiilor speciale, afirmând că Guvernul Orban trebuie să dea OUG în acest sens. Lderul PNL le cere celor nemulțumiți să plece din sistem, dacă nu le convine.

”Trebuie să începem să vorbim despre investiții, despre investitori, despre atragerea de companii străine, despre facilități pentru companiile românești și să încercăm să ieșim din bula asta în care am intrat cu subiectele legate strict de pensii. Dacă nu respectăm legea pensiilor așa cum a fost votată ne vom duce acasă! Lucrurile sunt simple, sunt măsuri pe care le putem lua pentru a găsi componente economice, financiare care să acopere aceste nereguli.

În România nu există oameni mai egali decât alții. Cui nu îi convine, să plece din sistem. Să dăm OUG ca să scăpăm odată de pensiile nesimțite! Nu știu ce au votat colegii mei în Parlament”, a spus Rareș Bogdan.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina