fbpx

Program și reguli de acces pentru concertul Dream Theater din Cluj-Napoca

Au mai rămas doar câteva zile până la cel mai așteptat show rock al primăverii. Dream Theater, una dintre trupele de anvergură ale scenei internaționale, aniversează 25 de ani de la lansarea albumului devenit legendă discografică, “Images and Words”, printr-un concert special la Cluj-Napoca (in incinta Cluj Arena) pe 19 mai. Este o șansă unică pentru fanii să asculte live, integral, un disc de o asemenea valoare care și-a lăsat amprenta asupra istoriei muzicii rock.

Biletele se pot achiziţiona in continuare din reţeaua Eventim şi online de pewww.eventim.ro la pretul de 225 de lei. Biletele vor fi disponibile și în ziua evenimentului la casa de bilete situate la intrarea în spațiul de concert la prețul de 250 de lei.

Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permițând intrarea în zona de concert o singură dată, dacă spectatori doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar achiziţionând alt bilet.
Accesul pentru posesorii de Platinum Dream Ticket și Golden Dream Ticket se va face prin peluza nord Someș,  poarta 4 (din Splaiul Independenței), iar cei care au bilet de acces general vor putea intra în spațiul de concert tot prin peluza nord Someș, însă trebuie să folosească poarta 5.

Mijloace de transport:
Tramvaiele 101 și 102 – stația Cluj Arena.

Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să posede bilet de acces și trebuie însoțiți de un adult, de asemenea, posesor de bilet.
Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție.

Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces.

Este interzis accesul la eveniment cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.

De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomandă pelerinele de ploaie.
Pentru propria lui siguranță, rugăm publicul să se supună controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare.

Programul serii este următorul:

18:00- 18:30 – Acces posesori de bilete Platinum Dream Ticket
18:30 – Acces Golden Dream Tickets și acces general
20:00 – Show start Dream Theater

Organizatorii îndeamnă publicul să vină la concert din timp pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului.
Posesorii de Platinum Dream Tickets și Golden Dream Tickets sunt rugați să folosească intrările special destinate, marcate corespunzător.

Cu o tradiție de aproape 3 decenii, Dream Theater  a călătorit în întreaga lume, împărtășind poveștile din spatele riff-urilor de chitară sau ale versurilor complexe, rezistând obstacolelor, continuând să inoveze și consolidându-și poziția de “trupă cult”.
Dintre cele 13 albume de studio, “Images and Words” ocupă un loc aparte în istoria trupei. Este primul material discografic care îl are la voce pe James LaBrie și rămâne cel mai bine vândut album până în ziua de astăzi. Totodată, single-ul “Pull Me Under” a reușit să se claseze în primele 10 poziții în topul radio și TV, atrăgând astfel mulți alți iubitori de muzică în sfera rock-ului.

Concertele Dream Theater sunt organizate de Phoenix Entertainment.

Comments

comentarii

Zilele Clujului încep joi, 30 mai. Clujenii vor avea parte de un show de excepție în Piața Unirii.... Citește mai mult
Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale iar formula care va fi stabilită va ţine cont, printre altele, de nivelul câştigului salarial mediu brut şi productivitatea muncii.... Citește mai mult

Lasă un răspuns