Acasă » STUDENT LA DREPT » Profesorul Mateuț a coordonat cele mai multe lucrări la licență și aproape toți au luat 10

Profesorul Mateuț a coordonat cele mai multe lucrări la licență și aproape toți au luat 10

Profesorul Gheorghiță Mateuț a avut, de departe, cei mai mulți studenți de la Facultatea de Drept UBB Cluj care și-au făcut lucrarea de licență sub coordonarea lui.

În timp ce restul profesorilor au avut între una și 19 lucrări, profesorul Gheorghiță Mateuț a fost coordonat nu mai puțin de 28 de lucrări de licență. Dintre acestea, trei au primit media 9 la prezentare și susținere, iar restul 10.

Profesorul Gheorghiță Mateuț a fost și președintele comisiei nr.1, din care au mai făcut parte conferențiarul procuror Fabian Gyula și conferențiarul avocat Sergiu Bogdan.

Câteva titluri de lucrări coordonate de Mateuț sunt: ”Percheziția domicială”, ”Arestul la domiciliu – aspecte teoretice și practice”, ”Dreptul la apărare – un drept efectiv sau unul teoretic și iluzoriu în procesul penal român?”, ”Prezumția de nevinovăție în procesul penal. Aspecte teoretice și practice”, ”Dreptul la tăcere al suspectului și inculpatului”, ”Renunțarea la urmărirea penală”, ”Supravegherea tehnică”, ”Principiul liberei aprecieri a probelor în procesul penal”.

Amintim că profesorul Mateuț a fost ales decan de suflet de promoția 2017 a facultății, la fel ca și acum doi ani. Vedeți mai jos discursul de la festivitatea de absolvire.

Prof. Gheorghiță Mateuț, decan de suflet: ”Bunătatea vă va proteja conștiința și va garanta integritatea ei”

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina