Acasă » AVERI » Procesul averii fostului şef al Poliţiei Cluj, repus pe rol

Procesul averii fostului şef al Poliţiei Cluj, repus pe rol

Curtea de Apel Cluj a decis repunerea pe rol şi redeschiderea dezbaterilor în procesul în care se judecă posibila confiscare a peste 260.000 de lei din averea lui Ioan Păcurar, fostul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, acum pensionar.

Deşi la ultimul termen de judecată, instanţa Secţiei de contencios a Curţii de Apel a rămas în pronunţare pentru data de 26 mai, judecătorii au luat o hotărâre suprinzătoare. „Instanţa a decis repunerea cauzei pe rol şi redeschiderea dezbaterilor”, a spus purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel CLuj, judecător Liviu Ungur.   Următorul termen de judecată va fi în 16 iunie.

Amintim că Ioan Păcurar se judecă pentru a nu-i fi confiscată o parte din avere. Comisia de verificare a averilor de pe lângă Curtea de Apel a propus instanţei confiscarea a peste 260.000 de lei. Asta după ce Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat comisia cu privire la o sumă mai mare, de peste 700.000 de lei, pe care fostul şef IPJ nu ar putea-o justifica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina