fbpx

Probleme majore în noul ansamblu Record Park din Cluj-Napoca! Proprietarii mutați recent sunt șocați!

Ansamblul Record Park, ridicat de belgienii de la Speedwell într-o zonă semicentrală din Cluj-Napoca, arată bine de la exterior, dar odată pătruns în interior se pot vedea numeroase carențe inacceptabile în blocuri în care prețul minim al unui apartament este 150.000 de euro, iar un loc în parcarea subterană costă 12.000 euro (cel mai scump din oraș)! Iar în parcare curge apa de la toalete, după cum se poate vedea în video-ul de mai jos.

”In calitate de proprietar al unui apartament in noul complex Record Park ( complex rezidențial vorba vine) situat pe strada Onisifor Ghibu din Cluj-Napoca, oras de 5*, oras in care dezvoltatorii și constructorii efectiv isi bat joc de oameni, cu acordul tacit al autorităților….rahatul (scuzați expresia) efectiv curge prin țevile de canalizare in parcare. Imi e groaza sa ma duc la wc, in propria mea casa. Va atașez fotografii si video cum se observa ca atunci cand tragi apa la toaleta, țeava de canalizare fiind sparta, curge totul in parcare. Și nu s-a luat nicio masura, pana cand conducta efectiv a crăpat. E incredibil sa platesti 12.000€ un loc de parcare și sa te trezesti cu rahatul vecinilor pe masina”. ne-a scris un proprietar nemulțumit, care dorește să-și păstreze anonimatul.

Până la urmă, ceva specialiști trimiși de investitor au cârpit, la propriu, conducta.

 

Complexul Record Park, unde un apartament cu două camere se vinde cu 150.000 euro, are însă foarte mari probleme, spune sursa noastră.

Mai exista probleme grave cu infiltrațiile de apa prin fundație. O familie care a achiziționat un apartament la parter a schimbat deja parchetul din cauza infiltrațiilor de apă. ”Am sesizat reprezentantul celor de la Record, a trebuit sa ii “ameninț” ca ii dau in judecată și pana la urma ne au schimbat parchetul”, spune proprietarul. La trei vecini ai acestuia le-a iesit canalizarea in casa.

Infiltrațiile de apa la parcarea subterană nr.2 fac imposibil de utilizat parcările atunci cand plouă/

Îm fiecare zi câte un locuitor se plange de câte o problema. Un exemplu mai jos de pe grupul locatarilor Record Park de pe Facebook.

 

Colac peste pupăză, oamenii plătesc 3000 euro către o firma de administrație impusă de cei de la Record, care efectiv nu face nimic. Norco că în decembrie expira durata tuturor contractelor.

”As vrea sa fie cunoscute probleme acestea și de alti oameni, potențiali cumpărători sau chiriași sa nu mai aiba dezamăgirea și dezgustul nostru. Majoritatea vecinilor sunt revoltați, însă nu au incotro, oamenii au luat credite si nu au unde sa se mute. Sesizează constructorul și așteaptă sa remedieze. Sunt foarte dezamagita, imi e și groaza ca am investit o grămada de bani in amenajarea acestui apartament, am facut sacrificii, am și un copil și datorită infiltrațiilor de apă să apăra igrasie să fiu nevoită să mă mut”, ne-a spus o proprietară.

Comments

comentarii

România a ajuns la peste 15.000 de cazuri de COVID-19 pe zi și peste 500 de decese.... Citește mai mult
Județul Cluj se află, miercuri dimineața, sub atenționare cod galben de ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m. Avertizarea, valabilă până la ora 11.00.... Citește mai mult
Spectacolul de dans pe care celebrul dansator Sergei Polunin l-a susținut ca invitat special al Festivalului Internațional de Film Transilvania este difuzat online, în premieră, pe platforma de streaming TIFF Unlimited, de Ziua Mondială a Baletului.... Citește mai mult
HOROSCOP 20 octombrie 2021. Unii nativi întâmpină probleme de sănătate miercuri. O zodie trebuie să aibă grijă cui îi împărtășește un secret.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!