fbpx

Primul avocat african din România este stagiar în Baroul București

Știrea preluată de la niște colegi din Baia Mare nu era tocmai corectă, fiind modificată ulterior de noi. Cu această ocazie am aflat că primul avocat african din România și-a început activitatea în luna martie, în Baroul București. Prin urmare, cel din Maramureș este al doilea.

Primul avocat african din România este Mayila Mikael-Jean-David, fiind admis în profesie la examenul din martie cu 72 de puncte. Michael May, cum îi spun prietenii, este stagiar  în Baroul București. Acesta este originar din Congo, unde au rămas părinții lui, iar din 2013 stă in Romania. A studiat dreptul la Universitate Bucuresti si la Sorbona. La fel și în cazul masteratului.

”Am venit la studii in Romania in 2013, am inceput prin anul pregatitor si apoi am inceput facultatea de drept la Universitatea București si la colegiul juridic franco-roman”, ne-a spus Michael.

Acesta este stagiar la firma de avocatură Leaua Damcali Deaconu Paunescu- Lddp.

Comments

comentarii

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe strada Aurel Suciu, din municipiul Cluj-Napoca. În accident au fost implicate o motocicletă și o mașină.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!