fbpx

Primarul din Baia Mare rămâne în arest preventiv și va fi judecat la Cluj

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, rămâne în arest preventiv și va fi judecat la Cluj. Curtea de Apel a menținut măsura arestului preventiv și a strămutat dosarul penal de fond la Tribunalul Cluj.

Avocații lui Cherecheș au fost cei care au cerut strămutarea a dosarului de la Tribunalul Maramureș la altă instanță din raza Curții.

Culmea este că și DNA Cluj a avut o cerere la Curte de desemnare a altei instanțe înainte să trimită dosarul la instanță, dar procurorii au renunțat la ea și au trimis dosarul la instanța unde are domiciliu Cherecheș.

”Respinge ca fiind ramasa fara obiect cererea formulata de catre Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, DNA Serviciul Teritorial Cluj de desemnare a altui tribunal pentru judecarea cauzei în prima instanta a dosarului penal 256/P/2015 .Cheltuielile judiciare avansate de stat ramân în sarcina acestuia. Definitiva.”, a decis Curtea în dosarul privind cererea DNA.

În cele din urmă, dosarul a ajung tot unde și-au dorit procurorii DNA Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina