clujust.ro

Primăria Cluj-Napoca are certificat anti-mită

Primăria Cluj-Napoca a primit Certificatul Sistemului Anti-Mită conform ISO 37001:2016, anunță managerul de proiect.

”Ca urmare a implementării proiectului „Consolidarea capacității Municipiului Cluj-Napoca în implementarea măsurilor anticorupție” cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitatea Administrativă 2014-2020, pe care am avut oportunitatea să îl implementez în calitate de manager de proiect, Primăria Cluj-Napoca a primit Certificatul Sistemului Anti-Mită conform ISO 37001:2016 – nr ABM-336/22, acordat de către doamna Haliț Raluca, Head of Certification Eastern Europe Area, în cadrul grupului RINA.

Această certificare internațională este rezultatul implementării Managementului riscului conform ISO 31000:2018 și Sistemului de management anti-mită conform ISO 37001:2016.”, a postat managerul de proiect Călin Forna.

Amintim că municipiul Cluj-Napoca este în grupul ”select” al reședințelor de județ cu foști primari condamnați penal pentru mită. În 2014, Sorin Apostu a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare pentru fapte de corupție.

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!