fbpx

Prima sentință de anulare a dispoziției de exmatriculare a unui student de la Drept UniBuc

După mai multe hotărâri de suspendare în toată țara, Tribunalul Constanța a pronunțat prima sentință de anulare a dispoziției de exmatriculare a unui student de anul I din cei 45 exmatriculați în primăvara anului drept de la Facultatea de Drept a Universității București.

Solutia pe scurt: ”Admite in parte actiunea promovată de reclamantul Cartoafa Alexandru-Florin, în contradictoriu cu pârâţii Universitatea din Bucuresti, prin Rector si Rectorul Universităţii din Bucuresti,

Dispune anularea Dispoziţiei Rectorului Universităţii din Bucureşti nr.244/04.03.2021, cu privire la exmatricularea reclamantului.

Obligară pârâţii la reînmatricularea reclamantului în cadrul Universităţii din Bucuresti – Facultatea de Drept, forma de învăţământ zi, programul de studii universitare de licenţă drept, învăţământ cu frecventă.

Respinge solicitarea reclamantului, de obligare a pârâţilor la reînmatricularea acestuia, la forma de finanţare – buget, ca nefondată. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată.

Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare, recurs ce va fi depus la Tribunalul Constanta. Pronunţată, prin punerea solutiei la dispozitia părţilor prin mijlocirea grefei instantei, azi, 16.03.2022.”

Citește aici despre exmatricularea studenților din primăvara anului trecut

Comments

comentarii

Naţionala de fotbal a României a învins Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella, la debutul său în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.... Citește mai mult
Trei persoane au fost rănite, printre care și un copil de 4 ani, într-un accident care a avut loc sâmbătă în apropiere de Câmpenești.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!