fbpx

Prima sentință de anulare a dispoziției de exmatriculare a unui student de la Drept UniBuc

După mai multe hotărâri de suspendare în toată țara, Tribunalul Constanța a pronunțat prima sentință de anulare a dispoziției de exmatriculare a unui student de anul I din cei 45 exmatriculați în primăvara anului drept de la Facultatea de Drept a Universității București.

Solutia pe scurt: ”Admite in parte actiunea promovată de reclamantul Cartoafa Alexandru-Florin, în contradictoriu cu pârâţii Universitatea din Bucuresti, prin Rector si Rectorul Universităţii din Bucuresti,

Dispune anularea Dispoziţiei Rectorului Universităţii din Bucureşti nr.244/04.03.2021, cu privire la exmatricularea reclamantului.

Obligară pârâţii la reînmatricularea reclamantului în cadrul Universităţii din Bucuresti – Facultatea de Drept, forma de învăţământ zi, programul de studii universitare de licenţă drept, învăţământ cu frecventă.

Respinge solicitarea reclamantului, de obligare a pârâţilor la reînmatricularea acestuia, la forma de finanţare – buget, ca nefondată. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată.

Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare, recurs ce va fi depus la Tribunalul Constanta. Pronunţată, prin punerea solutiei la dispozitia părţilor prin mijlocirea grefei instantei, azi, 16.03.2022.”

Citește aici despre exmatricularea studenților din primăvara anului trecut

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!