fbpx

Prestige Tours oferă training în vânzări agenților de turism cu care colaborează

Tour-operatorul Prestige Tours a demarat la Cluj un program pilot de instruire gratuită în tehnici de vânzări pentru agenții de turism cu care colaborează.

Agentii de turism parteneri Prestige Tours beneficiaza de un curs gratuit privind tehnicile de vanzare in domeniul turistic. Echipa Prestige Tours este formata din profesionisti ce dispun de experienta, cunostintele si logistica necesare pentru a livra pachete de vacanta care sa depaseasca asteptarile turistilor.  Avand aceste argumente, din dorinta de a impartasi din experientele sale, echipa Prestige Tours a demarat la Cluj-Napoca un program pilot de instruire a agentilor de turism in vederea imbunatatirii relatiilor cu clientii.

“Prestige iși doreste sa aduca aportul său la nivelul de instruire si de formare a pieței turistice românesti. Ne dorim ca fiecare agent de turism să aiba acces la tehnici de vânzari, la ceea ce îl poate face să devină un agent mai bun și, de ce nu, un om mai bun. Ca o mare familie – așa consider eu că sunt cei care muncesc în turism, o familie – putem să creștem împreună. Prestige Tours International este un tour operator care își valorifică doar prin intermediul partenerilor săi, agențiile revânzătoare. De aceea, dacă familia este mai puternică, și Prestige Tours Internațional este mai puternic.

Sub egida Prestige Tours îndrăznește, anul acesta am lansat mai multe produse, mai multe surprize și avem mai multe inițiative pe piața turistică românească. La nivel naționa, primul charter cu destinția Antalya din Suceava și acest program de training pe care ni-l dorim la nivel național. Prima ediție, pilot, este la Cluj. Au venit să ne sprijine și să ducă acest proiect la îndeplinire alături de noi colegii de la Self Trust Academy”, a spus Elena Anghel, managing partner Prestige Tours.

Săptămâna viitoare, cursul de pregătire a agenților de turism va avea loc la Timișoara.

Prestige Tour este un tour operator roman care functioneaza de mai bine de 25 de ani, avand vechime pe piata romaneasca de turism, specializat in deschiderea si operarea de curse charter pe toate continentele precum si pe furnizarea de servicii de incoming de cea mai inalta calitate

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina