clujust.ro

Precizări referitoare la Declarația privind beneficiarul real

Ministerul Justiției și Oficiul Național al Registrului Comerțului sunt cele două instituții la care se depun declarațiile privind beneficiarul real.

Pe site-ul Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor a fost afișat un anunț referitor la Declarația privind beneficiarul real, făcându-se precizări referitoare la cele două instituții abilitate să primească declarațiile, în funcție de entitățile juridice obligate la depunerea acestor declarații.

Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor precizează următoarele: ,,Declarația privind beneficiarul real pentru asociații si fundații se depune EXCLUSIV la Ministerul Justiției, iar pentru persoanele juridice care au obligația de înmatriculare în registrul comerțului se depune EXCLUSIV la Oficiul Național al Registrului Comerțului, conform prevederilor art. 19 alin.(5) din Legea nr. 129/2019”.

O.N.P.C.S.B. reamintește și că ,,termenul pentru depunerea acestei declarații a fost PRELUNGIT până la data de 01 noiembrie 2020, conform OUG nr. 111/2020 și OUG nr. 142/2020”.

Comments

comentarii

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, s-a arătat „furios” după aflarea veştii că un copil de 10 ani din Timişoara a murit lovit de o maşină.... Citește mai mult
Un bărbat în vârstă de 38 de ani, care mergea pe jos pe autostrada A1 Deva-Nădlac, a fost lovit în plin de un TIR care apoi şi-a continuat drumul. Un alt şofer care a trecut în aceeaşi zonă a sesizat poliţia.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!