fbpx

Precizări referitoare la Declarația privind beneficiarul real

Ministerul Justiției și Oficiul Național al Registrului Comerțului sunt cele două instituții la care se depun declarațiile privind beneficiarul real.

Pe site-ul Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor a fost afișat un anunț referitor la Declarația privind beneficiarul real, făcându-se precizări referitoare la cele două instituții abilitate să primească declarațiile, în funcție de entitățile juridice obligate la depunerea acestor declarații.

Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor precizează următoarele: ,,Declarația privind beneficiarul real pentru asociații si fundații se depune EXCLUSIV la Ministerul Justiției, iar pentru persoanele juridice care au obligația de înmatriculare în registrul comerțului se depune EXCLUSIV la Oficiul Național al Registrului Comerțului, conform prevederilor art. 19 alin.(5) din Legea nr. 129/2019”.

O.N.P.C.S.B. reamintește și că ,,termenul pentru depunerea acestei declarații a fost PRELUNGIT până la data de 01 noiembrie 2020, conform OUG nr. 111/2020 și OUG nr. 142/2020”.

Comments

comentarii

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe strada Aurel Suciu, din municipiul Cluj-Napoca. În accident au fost implicate o motocicletă și o mașină.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!