fbpx

Povești de la ”beci” cu Ancuța Cârcu: ”Pernele sunt groaznice. E ca și cum ai avea bolovani sub cap”

Ancuța Cârcu, cea care a stat în arest preventiv 19 zile până s-a motivat hotărârea și s-a judecat contestația, a povestit în exclusivitate pentru Clujust cum a fost la ”beci”, în arestul de la Bistrița. Amintim că a fost eliberată, în 23 martie, de Tribunalul Cluj, iar acasă o aștepta băiețelul ei în vârstă de 2 ani.

Care a fost primul gând când a aflat că va merge în arest? ”Cel mai tare m-a durut faptul ca mă duc acolo nevinovată. Stiam ca adevarul va iesi la iveala, insa va spun ca este dureros sa fii acuzat si aruncat in arest pe nedrept.”, ne-a destăinuit sexy-politiciana.

Aceasta a resimțit din plin așteptarea după motivarea de la Judecătoria Turda: ”Zilele au fost lungi, in special prin prisma necunoscutului. În fiecare zi asteptam motivarea si nu mai venea. Toata lumea mi-a spus ca dureaza cateva zile, insa in cazul meu a durat 18”

Cum au trecut zilele în arest? ”Au trecut foarte greu. Am stat și am citit cărți. Acolo erau multe cărți cu armata, comuniști etc, cu acele pagini gălbui, vechi. Erau și cărți cu părintele Cleopa Ilie, cu Arsenie Boca – Durerile oamenilor și era și o mică Biblie, adică te dureau ochii să te uiți că era scris mărunt. Am citit în aceste 19 zile cred vreo 12 cărți foarte frumoase, cu esență. Așa au trecut zilele.”, ne-a povestit femeia care a administrat un club în Tenerife.

Obișnuită cu luxul, a făcut față cu brio și condițiile de după gratii. ”Condițiile din arest lasă de dorit. Pernele sunt de un focar de infecție aparte. E ca și cum dormi pe bolovani, pentru că dacă pui perna într-o parte e ca și cum îi un puf rupt și se tot plimbă prin pernă. Și partea care ține de cearșafuri e dezastruoasă și multe lucruri lipsesc. Cu un pămătuf se șterge tot arestul. Dacă vroiai să speli haine, este mașină de spălat și uscător, dar trebuie să ai tu dero. Baia e frumoasă, curată.

Am stat singură în cameră. Doar pentru 24 de ore au venit două fete erau acuzate că au furat una 200.000 și una 400.000  euro de la o societate ce produce ceva nou materiale pentru construcții de tip sandwich. Când ele au văzut că-mi vine mâncarea, au început să vomite, nu se puteau uita la mâncare.  Eu zic că mânarea era bună. Se face la Penitenciar în căldări de-alea mari. Ciorba ciorbă, iahnia de fasole foarte bună. N-am ce să spun.

Gardienii din arest de la Bistrița am văzut că sunt toți credincioși, au multe cruci, o voce calmă, gata să te ajute, să te înțeleagă. Nu ieșeau din program.”, a povestit femeia.

Aceasta vrea să doneze bunuri la Arest: ”Vreau să mă implic să schimb fața arestului cu cinci găleți noi cu mopuri, partea de televizoare, 40 de cearșafuri, plicuri de saltea, perne și fețe de perne. O să le cumpăr fără greșeală calitatea I. Mărimea 90 pe 2 metri, așa sunt saltelele acolo. 50 kg de dero și detergent de spălat pe jos. Atât lipsește la Arestul din Bistrița.

Nici nu am putut să dorm noaptea asta (prima după eliberare – n.red) când m-am gândit cum dorm cei de acolo pe acele perne, care sunt groaznice. E ca și cum ai avea sub cap bolovani care se plimbă dintr-o parte în alta.  O să mă implic pentru că am văzut că acolo intră și oameni nevinovați”

Ancuța Cârcu este sub control judiciar și cercetată penal de Parchetul Judecătoriei Turda într-un dosar vast, cu mulți inculpați pentru proxenetism.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina