fbpx

Postările lui Sharpele Nebunu pe rețelele sociale, probe ale acuzării. Inculpatul e micro influencer

”Din datele obținute ca urmare a verificărilor pe rețele de socializare”, este un pasaj din propunerea de arestare a lui Comsin Pop, alias Sharpele Nebunu, și a celorlalți cinci inculpați acuzați de proxenetism din Dej.

Sharpele Nebunu este un micro influencer pe Instagram, având peste 50.000 de urmăritori. Postările lui de o opulență maximă au atras atenția și procurorului din Dej care intrumentează dosarul de proxenetism și care a obținut arestarea preventivă a celor șase inculpați.

”Din datele obținute ca urmare a verificărilor pe rețele de socializare a reieșit că până la data de 11.11.2019, Pop Cosmin Sorin s-a aflat în municipiul București, postând diverse poze de la petreceri unde s-au consumat băuturi foarte scumpe, de la hotelul Marriot și cu mai multe haine achiziționate.”, se arată în propunerea de arestare preventivă.

Procurorul arată că rata de peste 4.000 de euro la bolidul Rolls Royce Wraith era plătită din practicarea prostituției în cluburi din Elveția de către iubita lui Cosmin Pop, Alexandra G.. În același timp, Sharpele mai era cu o prostituată pe nume Cristina P.

Cum erau manipulate fetele

”In dovedirea dependenţei victimei faţă de proxenet, în sensul că ataşamentut emoţional este exploatat de către proxenet pentru a controla partenerut atât fizie cât si mental, scopul principal fiind de a obţine foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei, trebuie avute în vedere multiple discuţii în care deşi victirnele doreau să achiziţioneze un bun sau un serviciu, ii se sugera că ar fi alte cheltuieli (cheltuieli în folosul lor), care nu pot fi amânate, iar ele ar fl trebuit să mai aştepte. Toate acestea desi victimele, prin practicarea prostituţiei, obţineau sumele de bani, pe care ulterior, proxeneţii le gestionau.

În aceeaşi nuanţă este si diseuţia din data de 16.01.2020, ora 15:27, dintre Pop Cosmin şi P. Cristina, în care i s-a transmis că nu va fi luată în club cu el, că s-au risipit mulţi barii pentru cazarea la Hotel Marriot şi cu privire la un autoturism Rolls Royee Cullinan, Pop Cosmin făcând o aluzie că trebuia să îi cumpere unul. În final, P. Cristina i-a transmis că nu a primit nici lucruri simple de la el, ei doar şi-a urmărit interesele personale, Pop Cosmin acimiţând că şi-a urmărit interesul. Însă, tot în acea conversaţie, folosind o tehnică de a o manipula, i-a reprosat că aceasta nu apreciază lucrurile pe care le face pentru ea. Cu toate acestea, din toate probele rezultă că Pop Cosmin a trăit numai din banii obţinuţi de pe urma practicării prostituţiei de către victime, bunurile pe care le oferea acestora, fiind tot din banii câştigaţi de ele. Pentru a le manipula, proxeneţii se ajutau reciproc, fiindcă atunci când erau certuri, unul dintre ei intervenea pentru a impulsiona victima (aşa eum reiese din discuţia telefonică dintre G. Alexandra şi Pop Codin clin data de 16.03.2020, ora 04:30).

Aşa cum reiese din extrasele bancare, precum şi discuţlile purtate prin telefon (in data de 13.01.2020, ora 07:17 Intre Pop Cosmin şi mama sa, care utiliza telefonul numitei P. Cristina precum şi între Pop Cosmin şi un domn care utiliza numărul 07……. din data de 18,01.2020, ora 18:09), autoturismul Rolls Royce Wraith de care am facut vorbire mai sus a fost achiziţionat de eătre Pop Cosmin, care se comportă ca un proprietar, dar ratele sunt erau achitate de către G. Alexandra şi P. Cristina.”

Alexandra, pe site-ul clubului Pompeii din Elveția

În referatul procurorului se arată că Alexandra G. a fost la mănăstire, iar ”preotul a sfătuit-o să nu îi mai dea bani lui Pop Cosmin, că oricum nu o va părăsi pe Pop Cristina și că nu se va mărita cu el. Astfel, preotul admitea că Pop Cosmin o manipulează, amăgind-o cu ceea ce și-ar fi dorit ea, scopul fiind cel de a obține foloase patrimoniale de la G. Alexandra.”

În propunerea de arestare se arară că mama lui Cosmin Pop îi reproșa stilul de viață: ”La voi în ziua de astăzi femeile fac banii și voi stați trântori și vă lăudați că aveți bani în jeb pe spatele lor”. Răspunsul lui a fost: ”O venit, în sfârșit o venit vremea de pe vremea regilor când femeile lucră, la lucru cu ele”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina