fbpx

Portarul Dolha primește salarii și chirie de la Tribunalul Botoșani

Portarul Universității Cluj, Emilian Dolha, a câștigat la Tribunalul Botoșani salarii și chirie pe patru luni din 2014.

Numărul dosarelor asociate celui principal de insolvență a Universității Cluj (106/1285/2013) a ajuns la 42, fiind numerotate de la a1 la a42. În câteva dintre ele, Tribunalul Botoșani a emis recent câteva soluții. Singura cerere admisă a fost a portarului Emilian Dolha, în dosarul asociat 106/1285/2013/a39. Acesta a câștigat salarii și bani de chirie pentru patru luni din 2014.

Solutia pe scurt: ”Admis cererea aşa cum a fost modificată în parte. Obligă debitoarea să plătească creditorului suma de 13000 Euro reprezentând salariu şi chirie aferente lunilor iulie 2014 – octombrie 2014. Definitivă şi executorie. Cu recurs”.

Administratorul judiciar al FC Universitatea Cluj SA, Marieta Anastasescu a declarat pentru CLUJUST.ro că soluția instanței este un corectă. ”Într-adevăr nu i-au fost plătiți acei bani. Au fost ceva discuții atunci între el și club”, a spus Anastasescu.

În aceeași zi, pe rolul instanței botoșănene au fost și alte cereri, care au fost respinse: ”Anulează ca netimbrată contestaţia creditoarei SC Sport Complex Transilvan SRL Cluj Napoca”. De asemenea, jucătorul Octavian Drăghici a avut o contestație respinsă.

Dosarul principal privind procedura insolvenței prin reorganizare a societății FC Universitatea Cluj SA are următorul termen de judecată în 26 ferbuarie.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!