Polițiștii rutieri din Cluj-Napoca au găsit în mașina unei șoferițe peste 1 kilogram de cristal

După ce polițiștii rutieri au găsit punga de cristal în mașina femeii de 37 de ani, procurorii DIICOT au efectuat percheziții domicilare și au reținut-o.

”La data de 28.09.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea unei inculpate, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetările efectuate, a rezultat că  în seara de 27.09.2023  polițiști din  cadrul Poliției Municipiului Cluj Napoca – Biroul Rutier aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu,  au procedat la oprirea în trafic, pentru control, a autoturismului condus de inculpată, ocazie cu care au descoperit  cantitatea de peste 1 kilogram de drog de mare risc, 3-CMC (cunoscut și sub denumirea de cristal) disimulată în compartimentul roții de rezervă.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate pe raza județului Bistrița Năsăud  împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, au fost identificate și ridicate un laptop, mai multe obiecte purtătoare de urme și alte mijloace de probă.

Astăzi, a fost sesizat  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de  arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.”, a transmis DIICOT.

Comments

comentarii

Mulți dintre copiii din mediul rural nu au ieșit niciodată din satul lor, potrivit unui studiu realizat de World Vision România.... Citește mai mult
Un centru de îngrijiri animale a preluat recent o pisică pe nume Max, abandonată de stăpânii săi după șapte ani. Motivul abandonului este surprinzător și a stârnit indignarea iubitorilor de animale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns