clujust.ro

Polițiștii locali au prins un hoț imediat după ce furase ghivece cu flori din cimitir, în prag de Luminație

Polițistii locali din Cluj-Napoca au prins în flagrant un hoț ce furase 43 de ghivece aduse de oameni în Cimitirul Mănăștur cu ocazia Luminației (Ziua morților)

”Polițiștii locali din cadrul Biroului de ordine și siguranță publică au prins, în noaptea de dumincă spre luni, un bărbat în vârstă de 36 de ani, imediat după săvârșirea unei infracțiuni de furt, din Cimitirul Mănăștur, de pe strada Govora.

Polțiștii locali, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la supravegherea persoanei, în jurul orei 23.50, bărbatul fiind prins  imediat după sustragerea unui număr de 43 de ghivece cu flori (crizanteme), de pe mormintele din incinta cimitirului.

Persoana a fost imobilizată și condusă la Biroul de Ordine și siguranță publică al Poliției Locale  – zona IV, în vederea stabilirii identității. A fost solicitat un echipaj de la Secția IV, Poliția Națională pentru predarea persoanei.

Cercetările sunt continuate de către Poliția Municipiului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Cu ocazia Luminației, în aceste zile au fost mobilizați 270 de polițiști locali pentru asigurarea ordinii și siguranței publice. Aceștia patrulează, cu precădere, în preajma cimitirelor și a arterelor intens circulate din oraș.”, a transmis Primăria.

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!