clujust.ro

Polițiștii din Cluj-Napoca au depistat o tânără pe trotinetă cu o alcoolemie de dosar penal

După ce o tânără pe trotinetă electrică a căzut pe carosabil, polițiștii au testat-o cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie pentru care șoferilor li se întocmește dosar penal.

”La data de 8 august a.c., în jurul orei 00.30, o femeie de 30 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, în timp ce se deplasa cu o trotinetă electrică pe strada Nicolae Titulescu, din Cluj-Napoca, pe trotuar, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, căzând pe partea carosabilă.

Poliţişti au procedat la testarea acesteia cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de peste 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aceasta a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngijiri medicale.”, a transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În data de 10 august, în intervalul orar 18.00-20.00, 11 conducători de trotinete şi 14 biciclişti au fost sancţionaţi contravenţional conform OUG 195/2002 pentru nerespectarea normelor rutiere în vigoare.

În perioada următoare, acţiunile poliţiştilor clujeni vor continua pentru asigurarea gradului de disciplina rutieră.

Comments

comentarii

Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult
Bugetul Floreștiului pentru anul 2023 a fost adoptat, fiind cel mai generos buget din istoria comunei. Proiectele dedicate infrastructurii educaționale și dezvoltării zonelor verzi ocupă o parte însemnată a capitolului de investiții, care beneficiază de peste 15 milioane de euro.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!