fbpx
Acasă » ȘTIRI » Polițiștii clujeni au reținut doi hoți care au furat bijuterii de 60.000 de lei dintr-un mall

Polițiștii clujeni au reținut doi hoți care au furat bijuterii de 60.000 de lei dintr-un mall

Polițiștii clujeni au identificat și reținut pentru 24 de ore doi tineri bănuiți de comiterea unui furt de bijuterii cu un prejudiciu de circa 60.000 de lei.

”La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri, de 30 și 27 de ani, din Dezmir și Tăuți, județul Cluj, bănuiți de comiterea unui furt. Valoarea prejudiciului cauzat a fost estimată la 60.000 de lei.

Pentru soluționarea cauzei, imediat după sesizare a fost constituită o echipă complexă de polițiști la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca și au fost efectuate multiple activități pentru obținerea datelor care să conducă la stabilirea identității și depistarea celor care au comis furtul.

Conform probatoriului administrat, la data de 8 noiembrie a.c., în intervalul orar 16:40-17:10, cei doi ar fi sustras 12 lănțișoare din aur de diferite gramaje, dintr-un magazin amplasat într-un complex comercial, din Gheorgheni, profitând de neatenția vânzătorului.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, precum și pentru recuperarea prejudiciului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns