fbpx

Politistii clujeni au gasit intr-o singura zi trei minore disparute

Politistii clujeni au gasit trei minore de 11, 15 și 16 ani, ale căror dispariții/plecări voluntare au fost semnalate zilele trecute. Fetele au fost încredințate părinților.

În jurul orei 17:15, Poliția municipiului Dej a fost sesizată de către o femeie din comuna Bobâlna cu privire la faptul că nu-și mai găsește fiica de la ora 15:30. Cele două se aflau pe raza municipiului Dej, pe strada 1 Mai, iar la un moment dat fiica reclamantei, în vârstă de 11 ani, ar fi plecat de lângă ea.

Polițiștii s-au mobilizat rapid și au demarat verificări de îndată, reușind să o depisteze pe minoră în scurt timp pe strada Gheorghe Șincai, din Dej. Aceasta a fost condusă la sediul unității de poliție, iar ulterior încredințată părinților.

La data de 16 august, polițiștii din cadrul Secției 3 Polițșie Rurală Baciu au fost sesizați cu privire la plecarea de la domiciliu a unei tinere de 15 ani, din comuna Baciu. Conform celor sesizate, aceasta ar fi plecat de la domiciliu spre Cluj-Napoca și nu s-a mai întors acasă. Familia acesteia ar fi încercat în mod repetat să ia legătura cu minora, însă aceasta avea telefonul închis.

În urma investigațiilor efectuate, tânără a fost depistată pe raza localității Viile Tecii, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Teaca. Minora a fost încredințată părinților.

La data de 26 august, polițiștii Postului de Poliție Comunal Gilău au fost sesizați cu privire la plecarea de la domiciliu a unei tinere de 16 ani, din Miercurea Ciuc, în privința căreia existau indicii că se află pe raza localității Gilău.

În urma investigațiilor efectuate, tânăra a fost depistată la domiciliul unei persoane din Gilău. Aceasta a fost încredințată părinților.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina