fbpx
Acasă » ȘTIRI » Polițiștii au reținut doi suspecți în cazul jafului de la sala de jocur. VIDEO camere de supraveghere

Polițiștii au reținut doi suspecți în cazul jafului de la sala de jocur. VIDEO camere de supraveghere

Poliţiştii clujeni au reținut pentru 24 de ore doi suspecți în cazul jafului de la sala de jocuri din dimineața de 17 aprilie, când, cu feţele acoperite şi înarmaţi cu un cuţit şi un pistol, doi bărbați au sustras 7.000 de lei. Suspecții au fost ridicați din altă sală de păcănele!

”La data de 18 aprilie a.c., în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi depistat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unei tâlhării. Aceştia au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, urmând a fi reţinuţi pentru 24 de ore.

Conform probatoriului administrat, la data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 04:30, cei doi bărbaţi ar fi pătruns într-o sală de jocuri din cartierul Mărăşti, din Cluj-Napoca, de unde, prin ameninţarea casierei, ar fi reuşit să sustragă 7.000 de lei. La data comiterii faptei, cei doi aveau feţele acoperite şi ar fi folosit un cuţit şi un pistol în scopul ameninţării.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

”În urma primirii apelului care anunţa fapta, poliţiştii clujeni s-au mobilizat rapid şi au demarat de îndată investigaţii, reuşind să-i identifice şi să-i depisteze pe cei doi în cursul zilei de azi, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, în jurul orei  16:45, cei doi bărbaţi, de 28 şi 38 de ani, din Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca, au fost depistaţi în incinta unei săli de jocuri din centrul municipiului Cluj-Napoca.

Aceştia au fost imobilizaţi de către poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fiind conduşi la sediul unităţii de poliţie. Asupra unuia dintre aceştia a fost găsit un cuţit.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina