fbpx

Polițiștii au făcut razie la Pata Rât. Au fost ridicate 20 de persoane și 6 câini comunitari! VIDEO

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au organizat, ieri, o acţiune de amploare în zona gropii de gunoi Pata Rât, mai exact în celebrul cartier de romi, Dallas.

Circa 50 de poliţişti din cadrul tuturor secţiilor de poliţie urbană, luptători de intervenție rapidă, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj şi poliţişti locali, au fost angrenaţi în activităţi.

”Acţiunea a vizat punerea în legalitate a persoanelor fără documente de identitate, depistarea celor care se sustrag de la urmărirea penală, precum şi descoperirea bunurilor căutate în temeiul legii. În cadrul acţiunii au fost legitimate 301 persoane şi au fost controlate 31 de autovehicule. La sediul secţiei de poliţie au fost conduse 20 de persoane bănuite de comiterea unor fapte antisociale.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

De asemenea, a fost controlată activitatea a 12 societăţi comerciale din zonă.

Potrivit aceleiași surse, ”au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.540 lei, majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului domicilierii și a regimului rutier. Totodată, 6 câini comunitari au fost ridicaţi de organele specializate şi transportaţi la locurile special amenajate.”

Comunicatul poliției se încheie apoteotic: ”Acțiunile continuă pentru impunerea prevederilor legale și descurajarea faptelor antisociale, prin prezența vizibilă a polițiștilor și  luarea măsurilor care se impun cu fermitate”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina