fbpx

Polițistă de penitenciar: “Decât să mă descarc pe subalterni, mai bine mă descarc pe fraierii de pe TikTok”

O femeie polițist de penitenciar jignește oamenii în live pe TikTok, unde se laudă de două ori că a terminat Academia de Poliție.

“Nu, o ia mă-ta, Radu! Uitați-vă și voi cum sunteți, oameni dragi! Niște retardați, niște nenorociți, niște jigodii. Ăștia care vorbiți urât. Apoi îmi spuneți de ce vă răspund eu urât. Păi de asta vă răspund, că nu știți să respectați o femeie.

(…)

Am făcut măi Serghie o Academie de Poliție, măi fraiere, ceea ce tu cred că nici nici 12 clase nu ai. Altfel nu ai pune astfel de întrebări. Ești retardat rău! Și dispari că am alergie la retardați.

(…)

Chiar imi place ca ma provoacă, mai mă descarc și eu. Decât să mă descarc pe subalterni, mai bine mă descarc pe fraierii de pe TikTok.

Stiu ce vorbesc, Eugen, tu nu prea știi, tu ești prost”, sunt cateva din replicile polițistei.

 

Comments

comentarii

Căpitanul echipei de fotbal CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu Şahtior Soligorsk, din manşa secundă a turului 3 preliminar al Conference League, că formaţia sa trebuie să revină la nivelul arătat în ultimii ani în cupele europene.... Citește mai mult
„Record mondial negativ pe AutostradaTransilvania Chiribiș-Suplacu de Barcău”, susține Asociația Pro Infrastructură (API). „Avem confirmarea că responsabilii din Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere au decis să anuleze licitația pe cei 26,35 kilometri blestemați”, mai transmite ONG-ul.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!