fbpx

Polițist mușcat în autospecială de către un bărbat recalcitrant la Huedin

Clujust.ro vă prezintă detalii legate de cazul uluitor din 16 iulie, când polițiștii au oprit în trafic la Huedin o mașină condusă de o femeie băută și în care erau cei patru copii minori ai acesteia. Soțul femeii a agresat nu mai puțin de patru polițiști, pe unul mușcândul de picior în autospeciala de poliție!

În ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin de începere a urmării penale se arată: ”La data de 16.07.2017, în jurul orelor 16.30, numita Huțanu Monica Elena a fost depistată pe drumul DN1 E60, la intrarea în localitatea Huedin, conducând autoturismul marca VW Passat cu numerele de înmatriculare BC 04 SPO, fiind testată cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,62 grame/ alcool în aerul expirat.

La aceeași dată, numitul Huțanu Ion Cristinel, soțul susnumitei, în jurul orelor 16.50, a adresat amenințări agentului de poliție P.A. în momentul în care acesta a încercat să îl conducă la sediul poliției, l-a îmbrâncit și i-a prins mâna între portiera autoturismului și geamul portierei din stânga, ulterior, în timp ce se afla în autospeciala organelor de poliție, l-a mușcat de picior pe agentul de poliție C.C. și i-a lovit cu piciorul pe agenții de poliție P.R. și M.S.

De menționat că în autoturismul condus de numita Huțanu Monica Elena, pe bancheta din spate se aflau cei patru copii minori ai celor doi.”

În ziua incidentului, cei doi soți au fost reținuți, iar trei dintre minori au fost plasați într-un centru al Protecției Copilului, iar o fetiță de 4 luni a fost spitalizată.

Bărbatul este urmărit penal pentru ultraj, iar soția lui pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Ion Huțanu se află în arest preventiv.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns