fbpx

Poliția în acțiune la Auchan Iris. Vezi ce au ridicat!

Clujust.ro vă prezintă în exclusivitate și premieră galactică o știre care nu a fost trecută pe buletinul de presă al IPJ Cluj: În 30 martie, două echipaje de poliție au descins la Auchan Iris în mare grabă.

Polițiștii au fost așa grăbiți să ajungă la locul faptei încât un echipaj a parcat pe unul din locurile speciale pentru taxi, iar altul a blocat un pic o bandă până s-a dat jos unul din polițiști.

Trei polițiști au intrat în complexul comercial și au mers glonț la Fornetti, unde mirosea puternic că ceva nu e în regulă. Cei trei polițiști înghesuiți la gemuleț au ridicat mai mult produse ce urmau să expire. După ce aceștia au plecat, vânzătoarea de la Fornetti ne-a declarat: ”Nu am văzut în viața mea așa o operativitate la organele legii! Știau exact ce vor: patru cu brânză, opt cu ciocolată, șase cu caise și patru cu vișine. Nu au ezitat o clipă. Mă simt în siguranță când văd așa băieți hotărâți”

Sursele Clujust.ro spun că polițiștii au urcat și la etajul 1 al complexului la standul cu prăjituri, unde au ridicat două negrese la care le-a expirat permisul de ședere în România și două savarine aflate în stare de ebrietate de la prea mult sirop de rom. Cel mai probabil polițiștii clujeni au fost inspirați de filmele americane, în care polițiștii aleargă des după gogoși.

Reprezentanții Auchan și Fornetti sunt rugați să ne trimită datele de facturare pentru reclamă. Sau măcar un coș de Paști.

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Trăiască Poliția Română!

Comments

comentarii

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi și vânt puternic, de Sf. Andrei și 1 Decembrie, în Cluj. Zona de munte a județului intră sub avertisment de cod portocaliu de ploi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!