fbpx

Un tânăr de 22 de ani a murit nevinovat pe centura Muncii-Apahida pentru că un ”bizon” a depășit neregulamentar

Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc, în această seară, pe centura Muncii-Apahida pentru că un ”bizon” s-a angajat într-o depășire neregulamentară, după care și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nesimțitul a fost prins după câțiva kilometri.

UPDATE: Și șoferul care a ajuns în comă la spital a decedat.

Un tânăr a decedat, o persoană este comă și alte trei rănite, în urma unui accident rutier ce a avut loc în seata de 31 martie pe centura dintre bulevardul Muncii din Cluj-Napoca și localitatea Apahida. Toți cinci erau într-o Dacie Logan care s-a rostogolit de mai multe ori pe carosabil și s-a oprit pe marginea drumului. Șoferul a evitat impactul frontal cu o altă mașină care venea din sens opus și al cărei șofer se angajase într-o depășire neregulamentară.

“Un conducator auto, in varsta de 23 de ani, care se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Apahida, pe centura ocolitoare Valcele-Apahida, a incercat sa efectueze o depasire neregulamentara si a trecut peste marcajul continuu. Din partea opusa venea regulamentar un alt autoturism, al carui sofer a incercat sa evite impactul, a tras dreapta de volan, a intrat in balans si s-a rostogolit de cateva ori pe carosabil. In masina se aflau 5 persoane, soferul si 4 pasageri. In urma incidentului, unul dintre pasageri, in varsta de 22 de ani a decedat. Soferul a fost grav ranit si se afla in coma, iar alte 3 persoane au fost ranite. Soferul care a provocat incidentul si-a continuat drumul ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic” – a declarat, pentru Ziar de Cluj, Traian Morar, purtator de cuvant al IPJ Cluj.

Cu ajutorul martorilor, șoferul a fost identificat și prins de un echipaj de poliție în localitatea Răscruci. Urmează ca polițiștii să stabilească încadrarea juridică a faptei. Amintim că recent un șofer din Iași care a provocat un accident mortal a fost condamnat pentru omor calificat. Poate asta le va da de gândit tuturor turbaților care se bagă în depășiri periculoase și pun în pericol viața oamenilor care circulă regulamentar.

Traficul în zonă a fost blocat aproape o oră.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns