fbpx

Poliția clujeană o caută pe tânăra care a scris cu majuscule pe o mașină ”curvarule”

Proprietarul unei mașini zgâriate ieri dimineață într-o parcare din Cluj-Napoca a depus plângere la poliție. Un martor a văzut o tânără care a scris pe mașină ”curvarule” și a fugit.

În dimineața zilei de 26 februarie, în parcarea de la fosta fabrică de bere de pe Calea Mănăștur, o tânără a fost suprinsă după ce a zgâriat un Mercedes coupe, scriind cu majuscule ”curvarule”. Potrivit martorului, tânăra a scris doar pe o parte a mașinii căci a observat-o.

La scurt timp, martorul a postat fotografii cu mașina vandalizată pe Facebook. ”A cui este masina? In urma cu cateva minute o fata ti-a lasat un mesaj pe masina si a fugit.”, a scris un martor, ieri, la ora 7.07, pe grupul Info Trafic jud. Cluj, unde a postat trei fotografii.

Sursele Clujust spun că proprietarul mașinii a depus deja plângere pentru distrugere la Secția 2 de Poliție, furnizând informații aflate de la martor. De asemenea, proprietarul speră să găsească imagini de la vreo cameră de supraveghere din zonă. Din informațiile noastre, proprietarul mașinii nu are nicio bănuială și, mai mult, nu are nici prietenă, care să fi fost geloasă. Este posibil să fie o tânără turmentată după o noapte în clubul Euphoria din zonă.

Din câte se poate vedea în fotografie, scrisul zgâriat se întinde pe portiera și pe aripa din dreapta, iar vopsitul acestora costă în jur de 2000 de lei.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina