fbpx

Poliția apelează la oameni pentru a-i găsi pe cei care au incendiat o creșă din Cluj-Napoca

Polițiștii clujeni caută autorii unei distrugeri prin incediere ce a avut loc, în urmă cu 5 zile, la o creșă din cartieru Mănăștur din Cluj-Napoca. Din fericire, nu au existat victime.

”Poliţiştii desfăşoară activităţi într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ,,distrugere prin incendiere” şi solicită sprijin cetăţenilor care deţin date utile cauzei.

În fapt, la data de 20 mai a.c., în jurul orei 13:45, a izbucnit un incendiu la o creşă situată pe strada Grigore Alexandrescu, din Cluj-Napoca. În urma acestuia, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Persoanele care apar în imagini ar putea oferi detalii privind producerea acestui incendiu, prin urmare, cei care au date care ar putea conduce la stabilirea identităţii acestora, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Mecanismul de redresare și reziliență european nu va fi prelungit după anul 2026. România a încasat până în prezent puțin peste 30% din fondurile europene și riscă să piardă miliarde de euro.... Citește mai mult
Arsurile la stomac sunt o formă de indigestie care apare atunci când acidul gastric se întoarce în esofag, tubul care leagă stomacul de gât. Oamenii pot să se refere la arsuri la stomac și ca reflux acid, iar boala de reflux gastroesofagian este rezultatul arsurilor la stomac frecvente și neplăcute.... Citește mai mult

Lasă un răspuns