Planul lui Tate de a ”anihila” victimele: ”predarea trebuie să fie complet necondiționată” STENOGRAME

Potrivit unor stenograme obținute în exclusivitate de Realitatea Plus, milionarul influencer Andrew Tate a făcut planuri, chiar din spatele gratiilor, pentru a anihila o parte din probele și mărturiile împotriva lor.

Andrew își instruia oamenii să le bombardeze zilnic pe fete, pentru a le convinge să-și retragă plângerile. Potrivit sursei citate, una dintre tinere chiar și-a retras acuzațiile, după ce a fost amenințată că în caz contrar va ajunge în situația de a le plăti fraților Tate daune de milioane de euro. Mai mult, Andrew ar fi dictat cuvânt cu cuvânt ce să scrie în cererea prin care se solicita retragerea plângerii, potrivit documentelor prezentate de Realitatea Plus.

ANDREW TATE:. Este ultimul meu apel, sper să nu meargă prost. Sună-l pe L. cât mai repede posibil, te rog.
T.A:. Da.
ANDREW TATE:. Dacă acest apel nu funcționează trebuie să îi spui lui L. să obțină predare necondiționată de la E. și G.
T.A:. Da.
ANDREW TATE:. Nu poate fi doar „îmi retrag…”, trebuie să fie „Am mințit, îmi pare rău. (…) Băieții nu au ce căuta în închisoare” (n.l.-neinteligibil) necondiționat.
T.A:. Da.

(n.l.- T.A. apelează un bărbat, notat în continuare cu L. Discuția continuă între ANDREW TATE și L.)

ANDREW TATE:. LUKE, este ultimul meu apel.
L: Domnul am contactat-o, i-am dat toate documentele de care are nevoie, o așteptăm să revină la noi. (n.l.- neinteligibil) este normal.

—————————-

ANDREW TATE:. De asemenea putem să trimitem o nouă scrisoare azi către K.? Poate șeicul să trimită acea scrisoare pe care ai scris-o, azi înainte de instanță?
L.: Voi verifica din nou cu șeicul.

ANDREW TATE:. (…) În regulă, acea scrisoare trebuie trimisă azi, predarea E. trebuie să fie complet necondiționată, trebuie să o discrediteze complet pe A., să facă clar că au mințit împreună.
L:. Da.
ANDREW TATE:. Dovezile social-media sunt…

SURSĂ: REALITATEA PLUS 

Comments

comentarii

După mai multe zile de caniculă, cerul din municipiul Cluj-Napoca şi din comuna Floreşti s-a întunecat şi a venit o ploaie torenţială.... Citește mai mult
Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România, nu a scăpat nici în acest an de ploaie.... Citește mai mult

Lasă un răspuns