fbpx

Peste 60 de avocați străini i-au scris lui Robert Roșu mesaje de încurajare

Clujust vă prezintă traducerea unor mesaje pe care le-a primit avocatul Robert Roșu în penitenciar din partea avocaților asociației Lawyers for Lawyers din Olanda.

Robert a primit peste 60 mesaje de încurajare în total, însă noi am făcut o selecție și am tradus doar o parte, fără a menționa numele expeditorilor, din rațiuni de GDPR.

Astfel, Ashley, Jeroen, Eline, Ingrid, Thomas, Marcel, Nadir, Julia, Michelle, Francisca, Pauline, Jan, Sophie, David, Steven, Suzanne îi transmit avocatului român închis în penitenciar:

1. „Dragă d-le Roșu, sunt mișcat de povestea dvs., atât ca avocat, cât și în calitatea mea de cetățean european. Este oribil ca un avocat să fie condamnat doar pentru că își face meseria (cu succes). Sunt alături de dvs. și de Lawyers for Lawyers, în această misiune de a determina revizuirea cazului dvs. Fiți tare în continuare; dreptatea câștigă întotdeauna.”

2. „Dragă d-le Roșu, dragă Robert, dragă coleg, aș vrea, prin aceste flori olandeze pictate de van Gogh, să îți transmit gândurile mele, faptul că sunt alături de tine și că sper să fii eliberat cât mai curând. Fii tare, păstrează-ți credința. Aș vrea să știi că, la fel ca și mine și colegii mei, mulți avocați așteaptă cu nerăbdare ca situația ta să se schimbe spre bine.”

3.„Dragă d-le Roșu, vreau să știți că nu sunteți singur, gândurile noastre sunt alături de dumneavoastră. Cine îngenunchează nu poate fi liber.”

4.„Dragă d-le Roșu, îmi pare îngrozitor de rău că vă aflați în această situație. Vreau să vă spun că nu sunteți singur. Când nedreptatea devine regula, a opune rezistență devine o obligație.”

5. „Dragă d-le Roșu, numele meu este Ingrid și sunt avocat în Amsterdam, Olanda. Am aflat despre cazul dvs. Vă admir munca și sper să fiți eliberat din închisoare cât de curând. Aveți grijă de dvs.”

6.„Dragă Robert, îți trimit aceste rânduri din Amsterdam ca semn de susținere din partea unui confrate avocat în această perioadă dificilă. Știu că gestul meu nu poate îmbunătăți situația pe moment, dar sper să îți dea putere și speranță pentru viitor. Noi, aici, în Olanda, ne rugăm pentru un final fericit și îți dorim numai bine.„

7. „Dragă d-le Roșu, vă doresc să aveți puterea de a trece cu bine prin această situație dificilă. Toți avocații ar trebui să-și poată practica profesia în mod independent și liber. Sper ca dosarul dvs. să fie revizuit curând. Până atunci: Fiți Tare.”

8. „Dragă d-le Roșu, Aș vrea să știți că gândurile mele sunt alături de dvs. Ceea ce vi s-a întâmplat este incredibil și foarte nedrept. Rămâneți puternic; vin zile mai bune.”

9.„Dragă d-le Roșu, sunt mișcat de povestea dvs., atât ca avocat, cât și în calitatea mea de cetățean european. Este oribil ca un avocat să fie condamnat doar pentru că își face meseria (cu succes). Sunt alături de dvs. și de Lawyers for Lawyers, în această misiune de a determina revizuirea cazului dvs. Fiți tare în continuare; dreptatea câștigă întotdeauna.”

10.„Dragă d-le Roșu, vreau să știți că sunt mulți oameni peste tot în lume care sunt alături de dvs. și vă susțin. Nedreptatea cu care vă confruntați și prin care treceți este inacceptabilă – pentru orice avocat și pentru orice ființă umană. Sper ca acest sprijin și faptul că sunt atâția oameni care vă susțin să vă ofere ceva consolare și ajutor în aceste momente grele. Fiți tare în continuare.”

11.„Dragă d-le Roșu, sper din toată inima ca autoritățile din România să revizuiască dosarul dvs. Toți avocații ar trebui să poată practica dreptul fără ingerințe necuvenite. Păstrați-vă puterea și speranța, dreptatea va învinge!”

12.„Dragă d-le Roșu, aș vrea să știți că eu și ceilalți colegi din firma noastră suntem conștienți de situația dvs. Suntem din toată inima alături de dvs. și susținem Lawyers for Lawyers în misiunea lor de a vă ajuta. Sper să rămâneți tare și că vor veni vremuri mai bune.”

13.„Dragă d-le Roșu, gândurile noastre sunt alături de dvs. Curaj! Sperăm să fiți eliberat curând. Cele mai calde salutări din Amsterdam.”

14.„Către Robert Roșu. Dragă Robert, vreau să știi că noi, colegii tăi din Amsterdam, suntem la curent cu situația în care te afli și te susținem din toată inima! Fii puternic, nu te vom lăsa la greu.”

15.„Dragă Robert, din Olanda, îți urez să ai multă putere. Sper că vor interveni curând schimbări pozitive în cazul tău. Vom continua să presăm guvernul României să respecte legea.”

16.„Dragă Robert, știm de situația ta și vom încerca pe toate căile să atragem atenția asupra cazului tău la nivel internațional. Fii tare!”

17.„Dragă Robert, vreau să știi că eu și colegii mei suntem alături de tine în aceste momente dificile. Sper ca această misivă să-ți reamintească de faptul că nu vei fi uitat.”

Comments

comentarii

În 2021, echinocţiul de toamnă are loc astăzi, 22 septembrie, la ora 22:21 şi reprezintă momentul în care Soarele, în mişcarea sa aparentă anuală, trece prin punctul de intersecţie a eclipticii cu ecuatorul ceresc.... Citește mai mult
Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, 22 septembrie, într-o conferinţă de presă, că speră ca jucătorii săi să aibă o altă atitudine în meciul din şaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal, cu CFR Cluj.... Citește mai mult
O echipă de control a Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj a verificat depozitele carmangeriei Moldovan, după ce în spațiul public au apărut reclamații la adresa produselor comercializate.... Citește mai mult
Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, iar asta înseamnă că începem să scoatem din dulap hainele mai călduțe și accesoriile potrivite.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!