fbpx

O fată din dosarul de proxenetism de la Dej, care îl întreținea pe Sharpele, a primit 269.500 euro doar de la un client, un milionar austriac

Procurorul care a trimis în judecată dosarul de proxenetism de la Dej, în care sunt cinci inculpați, arată că una dintre prostituate, cea care îl întreținea pe cel poreclit Sharpele, a câștigat sume de bani fabuloase de la cetățeni străini. Un milionar austriac i-a transferat nu mai puțin de 269.500 euro!

”Din raportul de analiză operaţională realizat de Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor observ că în perioada 01.01.2016-01.01.2020, P Cristina a avut conturi bancare atât în lei cât şi euro la Banca Transilvania şi ING Bank.

in ceea ce priveşte contul în lei de la Banca Transilvania se poate observa că în general era alimentat de persoane apropiate de Pop Cosmin, ca (….) de la care Pop Cosmin lua suma de bani împrumut şi pe care apoi le restituia din acelaşi cont, după ce era alimentat din câştiguri realizate de P. Cristina din prostituţie. În acest sens Rotar Vlad chiar a declarat că îi împrumuta sume de bani lui Pop Cosmin, dar le transfera în contul numitei P Cristina. in aceeaşi ordine de idei, unele tranzacţii purtau descrieri ca “datorie” , breloc rollss” sau “pentru fainu”-aşa cum unii îl denumeau pe Pop Cosmin. Mai mult, din acest cont s-au făcut multiple plăţi de către sau în interesul inculpatului Pop Cosmin Sorin cu descrieri de genul: “datorie”, “c florin masa untold sharpele”, “nota noa”. in ceea ce îl priveşte pe B.P.O, din discuţiile cu inculpatul rezultă că banii împrumutaţi şi care urmau să fie restituiţi proveneau din câştigurile realizate pe P Cristina şi G Alexandra

Mai mult, în datele de 17 şi 18.08.2019, utilizând cardul respectivului cont, s-au retras de la bancomate din Mamaia şi Constanţa sumele de 8000 de lei şi 2000 de lei. Analizând pagina de Instagram a inculpatului Pop Cosmin constat că în data de 22.08.2019 a postat o poză în care el alături de inculpatul Jula Lucian erau în Clubul Breeze din Mamaia.

De notat că în acest cont în afară de alimentări prin schimburi valutare din contul de euro al numitei P. Cristina, cont în care aceasta a primit sume de bani câştigate din prostituţie, în data de 19.04.2019, prin intermediul Echannel Westem Union Transfer numitul F.F. Onder i-a transferat suma de 4707 lei, suma care era plata unor servicii de prostituţie prestate de P. Cristina.

În contul de euro de la Banca Transilvania al numitei P. Cristina a fost transferată suma de 269.500 de euro de către Heinz D. cel care îi transmitea în mod regulat sume de bani care reprezentau plata pentru practicarea prostituţiei de către P Cristina. In plus, prin Echannel Western Union Transfer în contul susnumitei au intrat sumele de 7.000 de euro de la F.F. Onder, 600 de euro de la V. Cevikoglu, 5.000 de euro de la S. Yetiuk şi 1.000 de euro de la A. Uguroglu, tot ca urmare a practicării prostituţiei de către victimă.

Foarte important de subliniat aici că prin intermediul Westem Union i-au transferat V. Cevikoglu suma de 20.688,46 dolari, F.F. Onder suma de 15.353,45 dolari, S. Yetik suma de 8.919,89 dolari, A. Uguroglu suma de 3.337,11 dolari şi Antonio F. suma de 2.827,73 dolari.

În continuare, arăt că deşi în acest cont erau depuse sume de bani care reprezentau câştigurile realizate de P. Cristina din practicarea prostituţiei, cea mai mare parte din bani a fost folosită în interesul inculpatului Pop Cosmin. Astfel, s-au făcut plăţi către apropiaţi ai inculpatului, precum (….) de la care a luat împrumut Pop Cosmin, transferurile purtând descrierea “datorie”.

În acelaşi sens, se poate observa că din acest cont s-au făcut plăti către Standard Corporate GMBH, Bodi Alexandru Nicolae şi Sushi Company GMBH, cu menţiuni care arată că se achitau ratele pentru autoturismul Rolls Royce achiziţionat de Pop Cosmin. in acest sens este şi constatarea consemnată în raportul de analiză operaţională realizat de Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor.

În conturile de euro şi lei de la ING Bank ale numitei P. Cristina este important de observat că s-au achitat 36.790 de euro către Bodi Alexandru Nicolae cu descrieri care arată că sumele reprezentau rate ale autoturismelor Rolls Royce achiziţionat de Pop Cosmin şi Bentley, achiziţionat de Pop Codin Iuliu. În plus, din acest cont s-au achitat şi 566 de euro şi 750 de euro pentru înmatricularea şi plata asigurării pentru autorismul BMW seria 3 cu număr de înmatriculare W SARPE1 . Mai mult, către R.T.S a fost transferată suma de 11.500 de lei, tranzacţia având descrierea “Rolls reparatie”.

Având în vedere aceste aspecte şi cele declarate de martorul C.O., reprezentantul societăţii care deţinea autoturismul, declaraţie descrisă mai jos, apreciez că nu există nici un dubiu că ratele erau achitate de P Cristina şi G. Alexandra (fapt arătat la secţiunea privind-o pe aceasta redactată mai sus), persoane care au realizat venituri consistente şi care să poată susţină un asemenea nivel de cheltuieli ca urmare a practicării prostituţiei.

Raportul de analiză realizat de Unitatea Teritorială de Analiză. a Informaţiilor  evidenţiază împrejurări în care deşi P. Cristina era în afara României, se efectuau diferite plăţi în oraşe precum Cluj Napoca, Mamaia şi Constanta de către inculpatul Pop Cosmin Sorin, aspecte arătate în paragrafele anterioare.

Aşadar, conturile unde erau depuse sume din prostituţie şi cardurile aferente ori sumele de bani câştigate din prostituţie erau folosite de sau în interesul lui Pop Cosmin Sorin, o concluzie în acest sens fiind menţionată şi în raportul de analiză operaţională. Sigur, nu este exclus ca în anumite perioade şi P. Cristina să fi utilizat cardul ori să efectueze tranzacţii.

În cursul audierilor, numita P. Cristina a învederat că l-a cunoscut pe numitul Pop Cosmin Sorin în anul 2011 când lucra ca animatoare, incepând o relaţie de concubinaj.

A precizat că inculpatul avea sume de bani de la părinţi şi fiindcă a fost angajat. În plus, a adăugat că din sumele de bani primite de la D. Heinz (printre care achiziţionarea unui apartament în Cluj Napoca şi transferarea unei sume totale de peste 200.000 de euro), cu care a avut o relaţie de concubinaj (în concret fiind o relaţie care se baza pe practicarea serviciilor sexuale contracost), inculpatul Pop Cosmin Sorin nu a obţinut niciun folos patrimonial şi nici nu cunoştea despre relaţia cu cetăţeanul austriac.

Declaraţia acesteia nu poate fi avută în vedere, dat fiind că este contrazisă de mijloacele de probă prezentate în prezenta secţiune, care dovedesc că inculpatul inlesnea practicarea prostituţiei şi obţinea foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către P. Cristina. in plus, nu există nicio probă că inculpatul a lucrat în toată această perioadă ori a primit sume de bani de la părinţi, deşi avea un nivel de trai foarte ridicat, cheltuind sume mari de bani pe autoturisme, haine, petreceri şi alte obiecte de o valoare ridicată.

De altfel, P. Cristina, deşi a fost de acord a fi testată poligraf, văzând că întrebările priveau aspecte care puteau dovedi că inculpatul Pop Cosmin Sorin înlesnea practicarea prostituţiei şi obţinea foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei, a refuzat să fie testată poligraf ”, se arată în rechizitoriu.

Cetățeanul austriac la care se face referire este patronul unei mari companii din Austria care produce și transportă legume în toată țara.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej i-a trimis în judectă pe Cosmin Pop zis ”Sharpele”, Codin Pop, Lucian Jula, Tudor Vasile Vlașin și Călin Man.

Comments

comentarii

În 2021, echinocţiul de toamnă are loc astăzi, 22 septembrie, la ora 22:21 şi reprezintă momentul în care Soarele, în mişcarea sa aparentă anuală, trece prin punctul de intersecţie a eclipticii cu ecuatorul ceresc.... Citește mai mult
Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, iar asta înseamnă că începem să scoatem din dulap hainele mai călduțe și accesoriile potrivite.... Citește mai mult
Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, 22 septembrie, într-o conferinţă de presă, că speră ca jucătorii săi să aibă o altă atitudine în meciul din şaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal, cu CFR Cluj.... Citește mai mult
O echipă de control a Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj a verificat depozitele carmangeriei Moldovan, după ce în spațiul public au apărut reclamații la adresa produselor comercializate.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!