fbpx

Peste 200 de elevi au urmărit captivați un proces simulat la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir”

Peste 200 de elevi de liceu au urmărit cu sufletul la gură un proces simulat ce a avut loc la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj, în cadul evenimentului ”Zielel Porților Deschise”

În intervalul 18-19 aprilie 2016, Facultatea de Drept din Cluj-Napoca din cadrul Universității “Dimitrie Cantemir” București îşi deschide porţile pentru elevii din întreaga ţarã.

Facultatea oferă tinerilor posibilitatea de a înţelege cum pot să îşi desăvârşească pregătirea pentru a urma această facultate şi toate perspectivele ce li se deschid după absolvirea ei. Evenimentul, intitulat „Zilele Porţilor Deschise”, este organizat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.

Elevii au oportunitatea de a cunoaște oferta de studii a facultății, de a vizita toate spațiile de învățământ și de a dialoga cu studenţii, absolvenţii şi profesorii noştri. În cadrul evenimentului este organizată și o tombolă cu premii surpriză.

Un moment important, în ambele zile, este posibilitatea de a asista la un proces simulat, având ca protagoniști pe cei mai inimoși studenți ai anului III ZI.

proces simulat facultatea de drept cantemir (1)

Comments

comentarii

Lasă un răspuns