fbpx

Persoanele care vin din țări cu minim 500 cazuri de coronavirus trebuie să se autoizoleze 14 zile

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat, azi, că toate persoanele care vin în România din țări unde sunt confirmate cel puțin 500 de cazuri de infecție cu coronavirus (COVID-19) trebuie să se izoleze la domiciliu timp de 14 zile. Atenție că amenzile sunt mari!

Măsura se adresează persoanelor care nu au simptome. Măsura intră în vigoare duminică seară, de la ora 21.00, ora de intrare în România, pe cale aeriană sau rutieră.

”O decizie importantă luată ieri a fost cu privire la limitarea unor lucruri pe care până acum am evitat să le luăm. Comitetul Național pentru Situații  de Urgență a luat câteva decizii. Spre exemplu, se aprobă instituirea izolării la domiciliu pentru toate persoanele care intră în România începând de astăzi, ora 21:00, din țări unde sunt confirmate cel puțin 500 de persoane.

Altă decizie se referă la obligația ITM-urilor de a verifica modul de implementare a măsurilor impuse privind decalarea programului de lucru în vederea reducerii riscului de contaminare.”, a spus ministrul de interne.

Persoanele care nu respectă măsurile impuse de autorități pot primi amenzi de până la 20.000 de lei! Detalii AICI

Amintim cazul bărbatului din Câmpia Turzii amendat cu 10.000 lei.

Comments

comentarii

Simularea examenului naţional de Bacalaureat continuă marţi cu proba scrisă obligatorie a profilului, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.... Citește mai mult
BMW Group și NTT Data au bătut palma, iar în Cluj-Napoca urmează să se deschidă un nou centru IT.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!