fbpx
Acasă » ȘTIRI » Percheziții la traficanți de substanțe toxice în București, Cluj, Alba, Bihor și Maramureș

Percheziții la traficanți de substanțe toxice în București, Cluj, Alba, Bihor și Maramureș

Politisti de la Dirctia Arme, Explozivi si Substante, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Inaltei Curti, efectueaza perchezitii la traficanti de substante toxice in Capitala si patru judete.

“În cursul zilei de astăzi, 17 octombrie 2018, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație – Secția de urmărire penală și criminalistică coordonează un număr de 14 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane cercetate pentru infracțiuni de trafic de substanțe și produse toxice.

Perchezițiile sunt efectuate de către polițiști din cadrul IGPR – Direcția Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și au loc în municipiul București, precum și pe raza județelor Cluj, Alba, Bihor și Maramureș.

Din materialul probator administrat până în prezent au rezultat indicii temeinice, conform cărora persoanele vizate ar desfășura activități ilegale de comercializare către publicul larg, prin intermediul internetului, dar și în alte moduri, de substanțe și amestecuri chimice cu proprietăți toxice și periculoase, în special substanța chimică Nicotină (CAS nr. 54 – 11 – 5) în stare pură 99,9% (999,9mg/ml), dar și în concentrații ridicate (peste 100 mg/ml), precum și alte produse în amestec (lichide), care conțin diferite substanțe chimice, printre care nicotină, propilenglicol, glicerină vegetală, arome etc.”, a transmis Ministerul Public.

Vom reveni cu detalii

Comments

comentarii

Lasă un răspuns