fbpx

Patronul unui service de telefoane este acuzat de țepe de sute de mii de euro

Patronul unui service de telefoane din Cluj-Napoca  este acuzat de zeci de persoane că i-a țepuit cu aproape un milion de euro. Bărbatul are pe cap mai multe executări silite și plângeri la poliție.

Oamenii s-au adunat marți, 26 iulie, la blocul țeparului, pe strada Unirii, nr. 29, din Cluj-Napoca, alertați că și-a scos pașapoarte lui și concubinei și că ar putea fugi din țară. Concubina este fosta soție de care a divorțat în acte și a făcut partaj judiciar.

Povestea a început în urmă cu un an jumătate. Unul dintre cei țepuiți de Vlad Mornea a spue pentru ȘtirideCluj.ro că sunt grupuri deja constituite de oameni înșelați, care au depus plângeri la poliție.

”Noi avem 20 de oameni înșelați în grup, dar mai sunt și alții. Omul ajunge undeva la 864.000 de euro luați împrumut. Cam atât am apucat noi să documentăm.

Eu nu știu cum îi proteștește pe atât de mulți oameni. Pot spune că m-a prostit și pe mine. M-a prins de ziua mea și i-am dat 3000 de euro. Mă suna în continuu. Eram prieteni și după ce i-am dat banii nu am mai dat de el.

Eu pot spune că sunt norocos, dar sunt alții care i-au dat 40.000 și alții 200.000 de euro. Nu dorm oamenii noaptea la gândul banilor pierduți.

El a avut cel mai bun service din Cluj și acum a ajuns la peste 800.000 de euro datorii”, a spus A.P.

CLUJUST a identificat zeci de dosare pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca în care Mornea Vlad Vasile, Mornea Anca Iulia, HIQ Service SRL sunt chemați în judecată ca pârâți în dosare de încuviințare executare silită și somație de plată. În trei dosare, Mornea este executat de mall-ul în care a avut service-ul de telefoane până acum un an, iar într-unul de o bancă.

Comments

comentarii

Căpitanul echipei de fotbal CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu Şahtior Soligorsk, din manşa secundă a turului 3 preliminar al Conference League, că formaţia sa trebuie să revină la nivelul arătat în ultimii ani în cupele europene.... Citește mai mult
„Record mondial negativ pe AutostradaTransilvania Chiribiș-Suplacu de Barcău”, susține Asociația Pro Infrastructură (API). „Avem confirmarea că responsabilii din Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere au decis să anuleze licitația pe cei 26,35 kilometri blestemați”, mai transmite ONG-ul.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!