fbpx

Patronul unui service de telefoane este acuzat de țepe de sute de mii de euro

Patronul unui service de telefoane din Cluj-Napoca  este acuzat de zeci de persoane că i-a țepuit cu aproape un milion de euro. Bărbatul are pe cap mai multe executări silite și plângeri la poliție.

Oamenii s-au adunat marți, 26 iulie, la blocul țeparului, pe strada Unirii, nr. 29, din Cluj-Napoca, alertați că și-a scos pașapoarte lui și concubinei și că ar putea fugi din țară. Concubina este fosta soție de care a divorțat în acte și a făcut partaj judiciar.

Povestea a început în urmă cu un an jumătate. Unul dintre cei țepuiți de Vlad Mornea a spue pentru ȘtirideCluj.ro că sunt grupuri deja constituite de oameni înșelați, care au depus plângeri la poliție.

”Noi avem 20 de oameni înșelați în grup, dar mai sunt și alții. Omul ajunge undeva la 864.000 de euro luați împrumut. Cam atât am apucat noi să documentăm.

Eu nu știu cum îi proteștește pe atât de mulți oameni. Pot spune că m-a prostit și pe mine. M-a prins de ziua mea și i-am dat 3000 de euro. Mă suna în continuu. Eram prieteni și după ce i-am dat banii nu am mai dat de el.

Eu pot spune că sunt norocos, dar sunt alții care i-au dat 40.000 și alții 200.000 de euro. Nu dorm oamenii noaptea la gândul banilor pierduți.

El a avut cel mai bun service din Cluj și acum a ajuns la peste 800.000 de euro datorii”, a spus A.P.

CLUJUST a identificat zeci de dosare pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca în care Mornea Vlad Vasile, Mornea Anca Iulia, HIQ Service SRL sunt chemați în judecată ca pârâți în dosare de încuviințare executare silită și somație de plată. În trei dosare, Mornea este executat de mall-ul în care a avut service-ul de telefoane până acum un an, iar într-unul de o bancă.

Comments

comentarii

Pompierii clujeni au intervenit, sâmbătă după amiază, la stingerea unui incendiu ce a cuprins podul unei case din comuna Căianu. Din fericire, nu au existat victime.... Citește mai mult
Ultima modernizare a Pieței Mărăști datează de pe vremea lui Ceaușescu, dar acest lucru este pe cale să se schimbe. Zona, rămasă „în secolul trecut” din punct de vedere a amenajărilor urbane, va fi modernizată și revitalizată.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!