fbpx
captura video cu fetița pe trotinetă

Părinte revoltat pe altul care și-a lăsat fetița cu trotineta electrică, iar micuța a căzut: ”Tu nu meriți sa fii liber!”

Un părinte revoltat a scris pe Facebook despre întâmplarea la care a fost martor în seara de 8 septembrie, pe strada Horea din Cluj-Napoca: O fetiță de 5-7 ani a zburat de pe trotineta electrică cu care de dădea, iar tatăl ei era la vreo 200 metri în urmă, pe jos. Fetița a căzut aproape de carosabil și de un stâlpișor de fier.

”Urmează plansetele fetitei, opresc pe pista de biciclete (mea culpa) și deschid ușa sa fug spre ea când vad ca de undeva de la vreo 200 m mai în spate, aleargă un “domn”; ca sa nu-i zic prost!

O ia pe fetita în brate și după vreo 2 minute în care ma asigur ca e totul în regula plec.

Pot înțelege ca sunt copii de 12… 16 ani nesupravegheați de părinți care folosesc aceste trotinete fără știrea părinților( deși nu e normal și ar putea fi verificati avand în vedere ca e plata cu card)… Dar mă, mă idiot de părinte care ești tu. Cum plm îți lași tu copilul de 5 ani (poate 7 sau 8) sa meargă pe trotineta electrica cu 15-25 km/h singur?? Cum mă măgarule care ești?!! Tu nu meriți sa fii liber! Trebuiește sa dai puțin pe la casa de nebuni, dar e păcat de copilul ala nevinovat!

tatăl alergând după ce a căzut fetița

Am scris mult! Sunt constient! Dar am și eu copii și mai sunt și alți părinți care au copii. Copiii ăștia vad ce faci tu, inteligentule, și ma întreba ca eu de ce nu-i las pe trotineta… Ca uite, copilul ala se da! CE SA-I RĂSPUND?

Sper ca ți a fost învățătură de minte. Sper ca fetita e ok. Și mai sper ca vor citi mai mulți postarea asta și nu vor mai face aceeași greșeală!”, a povestit Tudor Jiman pe grupul de Facebook Soferi de week-end Cluj.

Potrivit Codului rutier, vârsta minimă pentru trotineta electrică este 14 ani.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina