fbpx

Organizatorul petrecerii din Gilău acuză forțele de ordine că i-au gazat

Organizatorul petrecerii de la Gilău, unde au fost circa 20 de persoane, acuză poliția de abuz, după ce oamenii legii au spart ușa și au dat cu gaze lacrimogene într-un dormitor.

Am făcut petrecerea și îmi asum ceea ce am făcut. Au fost 20 de oameni și nu cred că am încălcat vreo lege. 

Poliția a venit peste noi la ora 1.00. Au spart poarta de la intrare și au intrat peste oameni care dormeau. Au dat cu spray. Au fost foarte recalcitranți, iar unii au vorbit foarte urât. Au fost circa 8-9 mașini care au intervenit, jandarmi și polițiști. Era un prieten care dormea cu soția în pat și care s-a trezit cu spray -ul în ochi”, a relatat un participant la petrecere pentru stiridecluj.ro

“La data de 24 aprilie a.c., politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Floresti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca intr-o cabana din localitatea Gilau, are loc un eveniment privat la care participa un numar mare de persoane.

La fata locului s-au deplasat politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurara Floresti, impreuna cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Cluj si ai Gruparii Mobile ,,Stefan Cicio Pop Cluj-Napoca.

In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca la locatia mentionata, un tanar de 20 de ani, din comuna Gilau, isi sarbatorea ziua de nastere.

Totodata, in interiorul cabanei au fost identificate alte 20 de persoane.

In baza celor constatate au fost aplicate un numar de 26 de sanctiuni contraventionale in conformitate cu Legea 55/2020 si Legea 61/1991R, in valoare totala de 15.500 de lei.”, a transmis IPJ Cluj

Comments

comentarii

Lasă un răspuns