fbpx

Organizatorii UNTOLD au retras proiectul de la Primărie ”pentru a nu ridica inutil semne de intrebare”

Organizatorii Untold Festival au explicat pentru Clujust.ro de ce au decis să retragă cererea de cofinanțare publică depusă la Primăria Cluj-Napoca.

”Asociatia Untold a depus solicitatea de finantare publica, in baza legislatiei in vigoare, proiect prin care am dorit sa contribuim la sustinerea activitatilor culturale ale Municipiului Cluj Napoca, prin prisma festivalului UNTOLD 2016. Cu toate acestea, pentru a nu ridica inutil semne de intrebare asupra evenimentului, privind capacitatea acestuia de a fi sustenabil si un proiect pe termen lung, gandit sa devina un simbol al orasului Cluj Napoca, managementul festivalului UNTOLD a decis sa retraga solicitarea de finantate publica.

In acest fel, organizatorii isi doresc sa elimine si aceasta singura tensiune creata artificial de unii formatori de opinie, asupra acestui eveniment si asupra unui festival care nu-si doreste altceva decat sa puna orasul Cluj Napoca dar si Romania pe harta turistica a Europei si a lumii. Ne dorim ca nimic sa nu umbreasca un eveniment atat de apreciat de specialisti la nivel national dar si international dar si de sutele de mii de fani care au cladit deja comunitatea UNTOLD.

Cu toate acestea, contam in continuare intr-o colaborare stransa cu autoritatile locale si contam, in demersurile noastre de a mentine Untold ca fiind cel mai bun festival din Europa, pe sprijinul Primariei Cluj Napoca care sa se materializeze in ajutorul obtinerii autorizatiilor, dar si a suportului logistic necesar. Untold este un brand care a reusit sa coaguleze in jurul sau cea mai frumoasa comunitate de fani, cele mai relevante branduri internationale din toate industriile, demonstrand inca de la prima editie ca este un proiect fezabil si strategic, care joaca rolul de Ambasador al orasului Cluj Napoca. ”, a transmis managerul festivalului, Bogdan Buta. 

Primarul Emil Boc și managerul Untold Festival, Bogdan Buta
Primarul Emil Boc și managerul Untold Festival, Bogdan Buta

Comments

comentarii

Lasă un răspuns