fbpx

Oprit de un șofer în timp ce încerca să-i fure mașina, un hoț a furat altă mașină și a fost prins apoi de poliție

Un hoț de mașini a fost insistent, astăzi, în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca. A fost oprit de un șofer în timp ce încerca să-i fure mașina, după care a furat altă mașină și a fost prins apoi de poliție în Piața Cipariu.

”În jurul orei 12:30, am fost sesizati cu privire la faptul ca un bărbat ar fi incercat sa sustraga autovehiculul unei firme de curierat, auto care era deschis cu cheia in contact, pe strada Teodor Mihaly. Nu ar fi reusit intrucat curierul era in apropiere și l-a oprit. Ulterior, acesta ar fi intrat intr-un autovehicul stationat pe strada Slanic, în partea dreapta, soferul fiind la volan. In momentul in care soferul s-ar fi dat jos pentru a-l extrage din auto pe barbat, acesta ar fi reusit sa fuga cu masina.

Imediat dupa aceste fapte au fost alertate toate echipajele de politie din teren, iar in scurt timp politistii Biroului Rutier l-au depistat in Piata Cipariu si l-au imobilizat.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

La unitatea medicala, tânărul în vârstă de 21 de ani a refuzat recoltarea probelor biologice. Apoi a fost dus la sediul Politiei Rutiere, este audiat. Tânărul, originar din Gura Humorului, este posibil să fi fost sub influența substanțelor psihoactive.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina