fbpx

”Ochiu Mic” a fost reținut de poliție

Tudor Vancea, zis ”Ochiu Mic”, a fost reținut, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au pus în aplicare un mandat de arestare, emis pe numele lui Tudor Vancea, de 29 de ani, din Cluj-Napoca.

Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, ca urmare a unui accident rutier produs în 22 februarie, pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. Atunci a fost ranit un taximetrist.

”Persoana în cauză s-a prezentat la sediul instituţiei competente în vederea contestării măsurii de arestare preventivă, aceasta fiind respinsă.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, urmând a fi prezentat în faţa instanţei, la data de 12 martie, pentru confirmarea mandatului.”, se arata in comunicatul IPJ Cluj

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina