fbpx

O tânără de 18 de ani din Cluj-Napoca a fost răpită din propria locuință de doi indivizi. Aceștia au fost reținuți după o zi

Doi tineri au fost reținuți și sunt acuzați de mai multe furturi din autoturisme, dar și că au luat cu forța o tânără de 18 ani din locuința acesteia din Cluj-Napoca.

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secţia 4 Poliţie au reţinut, ieri, doi tinei cercetaţi pentru infracţiunile de furt calificat, tentativă de furt calificat şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Cei doi tineri, cu vârste de 20 şi 24 de ani, din comunele Apahida şi Baciu, sunt bănuiţi de comiterea mai multor furturi din autoturisme şi locuinţe, fapte produse în perioada 16 iunie – 8 iulie, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

”De asemenea, cei doi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, după ce la data de 30 iulie a.c. ar fi pătruns într-o locuinţă de pe raza municipiului Cluj-Napoca și ar fi obligat o tânără de 18 ani, prin folosirea forței, să-i însoțească.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Surse judiciare au precizat pentru Clujust că este un caz de ”răpire din Serai”, în sensul că fata a trăit în concubinaj cu unul dintre tineri, este însărcinată și a plecat de la el după o ceartă. Acesta a decis să o ia înapoi cu forța din sânul familiei ei, unde fata s-a întors după ce a fost găsită de polițiști.

Cei doi inculpați vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina