fbpx

O tânără absolventă a Institutului Notarial Român, promovată în partidul lui Liviu Dragnea

Ana-Maria Ioniță, absolventă a Institutului Notarial Român, a fost promovată în funcția de președinte la Tineret în partidul lui Liviu Dragnea, Alianța Pentru Patrie (APP)

”Vă facem cunoscut faptul că domnișoara Ana – Maria Ioniță, o tânără cu însușiri stabile proprii, ambițioasă, hotărâtă și devotată, născută în Onești, de profesie jurist, licențiată in Drept, Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Dimitrie Cantemir din București, masterandă în Management și Administrație Publică și absolventă a cursurilor din cadrul Institutului Notarial Roman, este Președinte la Tineret APP Sector 2 si de astăzi 30.05.2022, este Președinte la Tineret APP pe București.

Cu o prezentă care nu poate fi neobservată, a fost activă și implicată chiar din timpul facultății unde a coordonat proiecte și a fost șefă de grupa. Este o tânăra care activează in domeniul pe care l-a absolvit și o face cu mare plăcere.”, a postat Alianța Pentru Patrie în 30 mai.

“Am ales să mă implic în politică pentru că nu mă simt reprezentată și nici în siguranță de actuala clasă politică. Este singurul partid politic în care mă regăsesc si am o dorință de a se face dreptate. Îmi doresc o Românie mai puternică și sunt sigură că numai alături de APP, România poate intra pe un făgaș normal.”, a precizat tânăra.

Imediat după promovare, au apărut specualții despre o posibilă relație cu liderul partidului, Liviu Dragnea. Recent, tânăra a reacționat.

„De câteva zile au apărut în presă diferite articole despre mine și domnul Liviu Dragnea. Precizez că nu este nimic adevărat din tot ce se speculează, ci este o relație strict profesională. Este un om pe care îl stimez și respect pentru tot binele pe care îl face pentru oamenii din jurul dumnealui.

Considerând că viitorul tinerilor români este în România și nu în afara granițelor ei, am decis să mă implic într-un proiect politic, Alianța Pentru Patrie, singurul partid preocupat astăzi de viitorul nostru, al tinerilor români.

Este singurul partid politic în care mă regăsesc si am o dorință de a se face dreptate. Îmi doresc o Românie mai puternică și sunt sigură că numai alături de APP, România poate intra pe un făgaș normal. Voi continua să activez în acest proiect sub coordonarea domnului Liviu Dragnea și a liderilor APP.”, a declarat Ana-Maria Ioniță, în exclusivitate pentru Click.ro.

Comments

comentarii

Căpitanul echipei de fotbal CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu Şahtior Soligorsk, din manşa secundă a turului 3 preliminar al Conference League, că formaţia sa trebuie să revină la nivelul arătat în ultimii ani în cupele europene.... Citește mai mult
„Record mondial negativ pe AutostradaTransilvania Chiribiș-Suplacu de Barcău”, susține Asociația Pro Infrastructură (API). „Avem confirmarea că responsabilii din Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere au decis să anuleze licitația pe cei 26,35 kilometri blestemați”, mai transmite ONG-ul.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!