Acasă » STUDENT LA DREPT » O studentă și un masterand de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj au predat educație juridică la Baia Mare

O studentă și un masterand de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj au predat educație juridică la Baia Mare

O studentă și un masterand de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj au predat educație juridică pentru liceeni de la Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” din Baia Mare.

Reprezentanții Facultății de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca au povestit pe pagina de Facebook a instituției despre experiența de la Baia Mare:

”In Proiectul ÎNTÂLNIRI CENTENARE DE POVESTE… O UȘĂ MEREU DESCHISĂ… BIBLIOTECA…. desfasurat la Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” din Baia Mare, proiect realizat cu sprijinul Primariei Baia Mare, în data de 12 noiembrie 2018, de la ora 12, în sala festivă a colegiului a avut loc activitatea „Educaţie juridică pentru liceeni – răspunderea penală şi contravenţională”. Aceasta a fost susţinută de Carmen Ilea – studentă şi Octavian Grad – masterand, insotiti de conf. univ. dr. Rodica Diana Apan, prodecan, Facultatea de Drept Cluj-Napoca, Universitatea Creştina „Dimitrie Cantemir”, Bucuresti.

La ora de educatie juridica au participat elevii din clasa a XI a H, prof. Claudia Morar, a XI a E, prof. Doina Czibere, a X a C, prof. Rodica Horvat si a XI a C, prof. Alin Maidan. Multumim pentru aceasta zi exceptionala elevilor, d-nelor si d-lor profesori, precum si echipei proiectului condusă de prof. Traian Covaciu, directorul colegiului, prof. Simona Sălăjan, director adjunct, prof. dr. Maria Petronela Muresan, coordonator proiect.”, au precizat reprezentanții facultății.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina