fbpx

O polițistă din Cluj a dejucat planurile unui loverboy și a recuperat prejudiciul de 44.000 lei

O polițistă de la Sectia 2 Cluj-Napoca a stopat activitatea unui loverboy, care pacalise o adolescentă să-i dea din casă bani si bijuterii.

”Dragostea e oarbă”, spune un vechi citat. Din fericire, colega noastră de la Poliția municipiului Cluj-Napoca-Secția 2 Poliție a dejucat planurile unui ”loverboy” care, profitând de sentimentele unei frumoase domnișoare, a înșelat-o pe aceasta cu suma de 44.000 de lei!

Agent șef adjunct de poliție Moldovan Steliana Maria a reușit recuperarea întregului prejudiciu, punctând astfel povestea cu ”Happy End”.

Astăzi, de Ziua Internațională a Fetelor, o felicităm pe Steliana și le urăm tuturor fetelor zile frumoase de toamnă!”, a postat IPJ Cluj pe pagina de Facebook.

Reprezentantii IPJ Cluj au detaliat pentru Clujust ce s-a intamplat:

“La data de 26 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca- Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la comiterea unei fapte de înșelăciune prin metoda ”loverboy”.

În fapt, în perioada decembrie 2019 – martie 2020, un tânăr de 21 ani, din Câmpia Turzii, prin intermediul unei platforme de socializare online, ar fi interacționat cu o tânără de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca, determinând-o pe aceasta să sustragă din locuința familiei sale diferite bijuterii din aur și bani, în valoare totală de 44.000 de lei.

În cauză au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal, iar ca urmare a activităților desfășurate de polițiști, prejudiciul a fost recuperat în totalitate.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina