fbpx
Acasă » ȘTIRI » O filmare șocantă cu o brută care bate o tânără lângă Dej oripilează internetul

O filmare șocantă cu o brută care bate o tânără lângă Dej oripilează internetul

O filmare șocantă cu o brută care bate o tânără lângă Dej a fost postată pe Facebook și oripilează oamenii. ATENȚIE: Imagini cu puternic impact emoțional.

În filmare se vede cum un macal o lovește cu picioarele și pumnii pe o tânără, care cade la pămân și-l roagă să o ierte. Se aude cum agresorul îi spune că l-a jignit și că ”noi nu suntem ăia din Dej cu care te tragi de șireturi. Pe noi nu ne trag șmecherii de șireturi!”. La un moment dat, o amenință că o leagă de mașină și o târăște până în Dej.

Filmarea ar fi fost realizată vara trecută în pădurea Bungăr de lângp Dej, potrivit Someșeanul.ro

Potrivit Paginadetransilvania.ro, agresorii sunt din comuna Jucu, judeţul Cluj, şi se află în arest pentru alte fapte. Surse au declarat pentru Pagina de Transilvania că unul dintre cei doi a fost incarcerat pentru tentativă la omor, iar celălalt pentru înșelaciune prin “metoda accidentul”.

Politia s-a autosesizat dupa aparitia filmuletului  in spatiul public iar acum, dupa identificarea protagonistilor incearca sa o gaseasca pe fata. Aceasta este aşteptată să se adreseze poliţiei pentru a depune plângere împotriva agresorilor.

Sursele noastre spun ca cei doi sunt fratii Szentgyorgyi din Jucu.

De asemenea, filmare e de mai bine de doi ani, iar femeia batuta este sotia agresorului si acum.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina