fbpx

O femeie antreprenor în lumea dură a pazei și protecției. Vreți să vă securizeze afacerea?

Clujeanca Liliana Raț a fost timp de 7 ani la conducerea unei mari companii de pază și protecție, iar de un an a înființat propria societate în domeniu, International Business Guard & Security. IBGS vine in intampinarea fenomenului infracțional, implementand sistemul de securitate cel mai potrivit fiecarui obiectiv, in functie de complexitatea si expunerea la risc a acestuia. Compania se bazează pe practicarea unei politici transparente in procesul de securitate și a unui raport echilibrat intre pret si calitatea serviciilor oferite. Am provocat-o la un interviu pe fondatoarea IBGS, Liliana Raț.

liliana rat - ibusiness security (2)Ce experiență aveți în acest domeniu?

In domeniul securitatii private am o experienta de 7 ani. Totul a inceput cu o oferta de serviciu in management, intr-un domeniu nou si necunoscut pentru mine, ceea ce a insemnat o provocare maxima careia i-am dat curs, iar rezultatele implicarii mele s-au vazut in scurt timp concretizandu-se in: deschiderea unei firme noi de paza si protectie in Cluj-Napoca cu dezvoltarea ei pe piata in 8 judete nationale, aducerea in portofoliul de clienti a unor investitori straini din 8 tari europene, castigarea a 6 diplome de performanta, respectiv diplome de excelenta, top profit si top cifra de afaceri si  am dezvoltat un  parteneriat cu Grupul de Televiziune Antena 1.

Aceste rezultate si faptul ca patronatul firmei respective nu a dorit dezvoltatea unei asocieri cu mine mi-au dat puterea si curajul, dupa 7 ani de top-management,  de a deveni antreprenorul propriei afaceri.

De ce vă place?

Asa cum v-am spus, domeniul securitatii era ceva nou si provocator pentru mine. Insa, fiind  o persoana de formatie luptatoare si invingatoare, cu un  dezvoltat spirit justitiar, am descoperit ca domeniul securitatii mi se potriveste si coroborat cu experienta mea din vanzari, markerting , B2B (business to busienss), PR (relatii publice)  si  HR (resurse umane),am ajuns la rezultate exceptionale  in cel mai scurt timp.

Cum este pentru o femeie în lumea pazei și protecției care este a bărbaților?

Ca si cariera de business, pentru o femeie, intr-un domeniu apartinand  exclusiv barbatilor, este o provocare si o lupta continua. Animata insa, de principiul meu de viata “Esti ceea ce gandesti”nsi  sustinuta de cei care imi cunosc calitatea umana, voi continua sa fac diferenta ca femeie intr-o lume a barbatilor.

international business security (4)Este o lume dură?

Da, lumea barbatilor este dura. Lumea serviciilor de securitate este una dura. Dar diferenta vine din conduita etica, morala si profesionala personala ca amprenta in acest domeniu.

Care sunt avantajele firmei dvs și ce oferiți în plus?

Avantajele firmei noastre vin dintr-o serie de principii implementate atat la nivel de personal propriu prin dezvoltarea unei culturi organizationale avand la baza un cod de etica si deontologie profesionala propriu, asemanator marilor companii multinationale, cat si in relatia cu partenerii nostri, respectiv clientii din portofoliu. Astfel, putem enumera:

  • Dezvoltarea si implementarea unei culturi de securitate solide
  • Experienta si profesionalismul echipei manageriale
  • Practicarea unei politici transparente in procesul de securitate
  • Practicarea unui raport echilibrat intre pret si calitatea serviciilor oferite

Ce oferim noi in plus? Rspunsul vine din insasi denumirea firmei: IBGS, I=Integritate, B=Baza si Devotament, G=Garantie, S=Siguranta

De ce International?

Denumirea firmei International Business a fost aleasa din motive de parteneriat deoarece clientii din portofoliul nostru sunt, pe langa cei din Romania, investitori straini din Ungaria, Germania, Austria, Polonia, Israel, si suntem intr-un continuu proces de dezvoltare.

Cine ar trebuie să apeleze la serviciile firmei dvs.?

Serviciile noastre se adreseaza unei palete variate de potentiali parteneri, si anume: fabrici, sectii de productie, parcuri logistice, cariere, depozite, cladiri birouri, scoli, spitale, farmacii, etc., orice obiectiv care necesita atat paza umana cat si sisteme de protectie antiefractie.

Vedeți aici datele de contact ale International Business Guard & Security 

international business security (3)

Comments

comentarii

În doar o oră de la lansarea programului pilot pentru emiterea cărții de identitate electronice, zeci de clujeni s-au programat pentru schimbarea buletinului, mai multe zile din lună fiind deja ocupate la maxim.... Citește mai mult
Luni va avea loc lansarea proiectului pilot pentru emiterea cărții electronice de identitate, eveniment la care va participa Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode.... Citește mai mult
CFR Cluj o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Ferencvaros Budapesta şi Slavia Praga în play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, în cazul în care va trece de Young Boys Berna, potrivit tragerii la sorţi efectuate astăzi, la Nyon.... Citește mai mult
În Cluj-Napoca, s-a reîntors furtuna. Întreg județul se află sub cod galben de vijelii, grindină și ploi cu descărcări electrice, până luni la ora 22.00.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!