fbpx

O femeie agent de poliție a murit după ce a fost prinsă sub o autoutilitară în județul Cluj

O femeie în vârstă de 42 de ani, agent de poliție în județul Alba, și-a pierdut viața în urma unui accident stupid, fiind prinsă sub o autoutilitară lăsată neasigurată în gospodăria din Mociu, județul Cluj.

Polițista a fost victima unui tragic accident care a avut loc seara trecută. Era in curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, județul Cluj și fost prinsă sub rotile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă. Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara.

Primele echipaje ISU Cluj ajunse la eveniment au scos victima de sub autoutilitară, Mercedes Vito, și au început manevrele de resuscitare. Paramedicii au încercat din răsputeri să o resusciteze, însă victima a decedat.

”Inspectoratul de Poliție Județean Alba deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la doar 42 de ani, a colegei noastre, agent de poliție Micu Ramona Ioana din cadrul Postului de Poliție Cergău care, în seara zilei de 21 noiembrie 2020, a trecut în neființă.

Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis IPJ Alba.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina