clujust.ro

O femeie a fost amendată pentru şi-a dat jos pantalonii în sala de judecată

O femeie pârâtă într-un dosar privind ordin de protecție și-a dat jos pantalonii în sală pentru a-i arăta judecătorului că și ea a fost lovită de soț. Judecătorul a amendat-o cu 700 de lei.

Potrivit ZiaruldeIași.ro, bărbatul. s-a adresat instanței după o noapte în care nu putuse dormi acasă și a cerut emiterea unui ordin de protecţie împotriva soţiei sale şi obligarea acesteia la păstrarea unei distanţe de minim 100 de metri de el, de fratele său, de părinţi şi de copilul comun, timp de 6 luni. Bărbatul şi-a justificat cererea prin violenţa verbală manifestată de soţia sa.

Şedinţa în care Judecătoria au analizat cererea a fost un adevărat circ. Când s-a dat cuvânul bărbatuluo, soţia a intervenit în mai multe rânduri, în ciuda avertismentelor judecătorului. Femeia a arătat că are şi ea aceleaşi solicitări ca şi bărbatul, că are trei lovituri pe care vrea să le arate instanţei. Judecătorul i-a explicat că poate depune şi ea o cerere de emitere a unui ordin de protecţie, dar că deocamdată se analizează cererea depusă de bărbat.

Când judecătorul a anunţat rămânerea în pronunţare, femeia a intervenit iar, arătând că ea nu a apucat să vorbească şi nici să depună probe. I s-a amintit că îi fusese acordat dreptul de a depune probe, dar chiar ea spusese că nu are aşa ceva, însă a vrut să arată instanţei vânătaia şi locurile în care a fost lovită. S-a îndreptat spre judecător şi şi-a dat pantalonii jos, moment în care magistratul a solicitat intervenţia jandarmului. Femeia a fost amendată cu 700 de lei pentru nerespectarea solemnităţii şedinţei de judecată şi evacuată din sală.

Judecătoria a aprobat emiterea unui ordin de protecţie în favoarea soţului, pe durata a două luni.

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!