fbpx

Noaptea Devoratorilor de Publicitate, în week-end la Cinema Florin Piersic

A 21-a ediţie a evementului Noaptea Devoratorilor de Publicitate se va desfăşura la cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca, sâmbătă 26 noiembrie, de la ora 20:00.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un proiect care promoveaza arta advertising-ului ca pe o forma neconvenţionala de divertisment pentru o categorie importantă de consumatori: “the trend-setters” sau cei care aspira sa devina inovatori. Proiectul a fost conceput de Jean Marie Boursicot şi a pornit de la pasiunea acestuia de a colecţiona spoturi publicitare. Acest proiect asigură contactul direct cu cei interesaţi: clienţi – consumatori – existenţi si potenţiali. Este un proiect care transmite direct mesajul unei pieţe de marketing dinamice.

Anul acesta  spectacolul însumează aproape 6 ore de proiecţie împărţite în 4 calupuri. În selecţia pregătită se găsesc şi 8 spoturi româneşti care se înscriu în programul internaţional al Nopţii Devoratorilor. Ele fac parte fie din campanii de informare publică, fie reprezintă brand-uri româneşti.

Biletele se găsesc la biroul Diesel Events din piaţa Unirii 10, la cinematograful Florin Piersic şi online prin www.dieselevents.ro, www.biletmaster.ro şi www.eventim.ro. Preţurile biletelor sunt: Categoria I – 98 lei, Categoria II – 79 lei, Categoria III – 68 lei, Categoria IV – 59 lei, Categoria V – 49 lei

Şi în acest an, doar spectatorii din Cluj-Napoca şi Bucureşti se vor bucura de acest spectacol al filmelor de publicitate. La fel ca anul trecut, filmele vor rula simultan, atât în sală, cât şi în holul cinematografului unde se va instala un ecran mare şi se va amenaja un bar cu zonă de lounge.

Spectacolul este produs de Diesel Events în colaborare cu DaKINO Production.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina